Football Talk

Κλοπ: «Συγχαρητήρια στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Το ματς ήταν σαν μία ευρωπαϊκή βραδιά!» (video)

Κλοπ: «Συγχαρητήρια στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Το ματς ήταν σαν μία ευρωπαϊκή βραδιά!» (video)
Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ευχαρίστησή του, μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του FA Cup, παράλληλα, όμως, έδωσε συγχαρητηρία στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την εμφάνιση που πραγματοποίησε!
Το πολύτιμο εισιτήριο για τα ημιτελικά του FA Cup ήρθε για τη Λίβερπουλ και όπως αποδεικνύουν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ, μόνο εύκολο δεν ήταν το εγχείρημα. Αντιθέτως!

Ο Γερμανός προπονητής των «Reds», αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του, έσπευσε να συγχαρεί τόσο τους δικούς του παίκτες, όσο και αυτούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, που παρουσιάστηκαν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και επιβεβαίωσαν πως οι αποκλεισμοί των Άρσεναλ και Λέστερ δεν ήταν «πυροτεχνήματα»!

Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Σε αρκετές στιγμές του ματς, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Είχαμε δει άλλωστε τα παιχνίδια της με Άρσεναλ και Λέστερ και μόνο σύμπτωση δεν ήταν οι επιτυχίες της. Ο Στιβ Κούπερ κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνον και στην ομάδα του. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα αλλά μας το έκαναν δύσκολο.

Ήταν ένα πραγματικό ματς Κυπέλλου. Λέγατε πριν το ματς (σ.σ. απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους) για μία ευρωπαϊκή βραδιά στο Νότιγχαμ και πάνω κάτω ήταν μία τέτοια. Τα καταφέραμε να προκριθούμε και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος Το γκολ ήταν έξοχο, με τον Ζότα να βάζει ωραία το σώμα του για να κάνει την προβολή και να σκοράρει».

Ενώ, αναφερθείς στην παρουσία του Κώστα Τσιμίκα, τόνισε:

«Μόλις το Σάββατο (19/3) επέστρεψε. Είχε κορονοϊό αλλά χωρίς συμπτώματα. Μπορούσε να παίξει για 90 λεπτά και αυτό ήταν πραγματικά σπουδαίο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0