Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 0-1: Τσιμίκας και Ζότα την έστειλαν απέναντι στη Σίτι! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 0-1: Τσιμίκας και Ζότα την έστειλαν απέναντι στη Σίτι! (video)

Όλα έδειχναν πως θα έχουμε παράταση ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Λίβερπουλ, αλλά ο Κώστας Τσιμίκας είχε διαφορετική άποψη! Σέντραρε εξαιρετικά, βρήκε τον Ζότα και το 1-0 του 77ου λεπτού, έστειλε τους «κόκκινους» στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Φοβερή εξέλιξη είχαμε στο «Σίντι Γκράουντ», στο ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ, με φόντο τους «4» του FA Cup! Όλα έδειχναν… παράταση, αλλά ο Κώστας Τσιμίκας είχε διαφορετική άποψη, καθώς σέντραρε εξαιρετικά για τον Ζότα και αυτός έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των «κόκκινων»!

Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο, προηγήθηκαν αρκετές καλές στιγμές για την Λίβερπουλ και κανένα εντός εστίας σουτ για την ομάδα του Κούπερ, η οποία απείλησε πραγματικά για πρώτη φορά στο ματς στο 76ο λεπτό!

Πριν από αυτό, είδαμε ένα πολύ καλό σουτ του Κώστα Τσιμίκα στο πρώτο μέρος, μία καλή στιγμή του Φιρμίνο στο 28ο λεπτό και μία προσπάθεια του Γκόμες με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε σε παράταση, αλλά ο Κώστας Τσιμίκας είχε διαφορετική άποψη. Σέντραρε εξαιρετικά με το δεξί και έκανε τον Ζότα να μην μπορεί να αστοχήσει από τόσο κοντά στο 77ο  λεπτό!


Ο VAR καταμέτρησε το γκολ, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά δεν πήραν κάτι από την αμφισβητούμενη φάση του 86ου λεπτού (πέναλτι) και το 1-0 έστειλε την Λίβερπουλ στον ημιτελικό της 16ης /17ης  Απριλίου, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0