Football Talk

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Πάτησε γκάζι στο τέλος και είναι στην τετράδα του FA Cup! (video)

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Πάτησε γκάζι στο τέλος και είναι στην τετράδα του FA Cup! (video)

Για 70 λεπτά η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην Σαουθάμπτον, αλλά όταν πήρε… φόρα, όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Ντε Μπρόινε έδωσε το σύνθημα, Φόντεν και Μαχρέζ ακολούθησαν και με το τελικό 4-1 οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του FA Cup!

Μία εξαιρετική για 70 λεπτά Σαουθάμπτον, δεν στάθηκε ικανή να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι από την συνέχεια του FA Cup, με τους «αγίους» να κουράζονται στο τέλος και να στέκονται ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στον ρυθμό που έδωσε η ομάδα του Γκουαρδιόλα στο ματς!

Το σκορ είχε ανοίξει από νωρίς ο Στέρλινγκ έπειτα από λάθος του Στέφενς, αλλά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους, ο Λαπόρτ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με άμεση συνέπεια το 1-1 του πρώτου μέρους.


Η Σαουθάμπτον έμενε ψηλά στο γήπεδο και στο δεύτερο μέρος, με την Σίτι όμως να αποφασίζει να τελειώσει το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα θα μπορούσε. Και στο 61' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαλισού που έσπρωξε τον Ζεσούς στην περιοχή και έκανε ξεκάθαρο πέναλτι.

Ο Ντε Μπρόινε ευστόχησε για το 2-1 στο 62' και ο Πεπ έριξε στο ματς τους Μαχρέζ και Φόντεν αντί των Γκρίλις και Ζεσούς, με τους «άγιους» να ενισχύονται με τους Άνταμς και Μπρόγια αντί των Άνταμ Άρμστρονγκ και Λονγκ.


Ο Σκωτσέζος επιθετικός που πέρασε στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό βρέθηκε απέναντι από τον Στέφενς και πλάσαρε δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει σε μια φάση που ήταν χαρακτηριστική του μόχθου της ομάδας του Χάζενχουτλ για να βρει εκ νέου απάντηση στο σκορ.


Τελικά όλα τελείωσαν για τη Σίτι στο 75' με το εκπληκτικό αριστερό σουτ του Φόντεν από τα όρια της περιοχής για το 3-1 των «πολιτών» και την πρόκριση στα ημιτελικά. Το τελικό 4-1 που σήμανε και την «κατάρρευση» της Σαουθάμπτον, ήρθε στο 78' από τον Ριγιάντ Μαχρέζ που από πλάγια θέση έκανε το χαμηλό τελείωμα στην κλειστή γωνία, με τον Φόρστερ απλά να παρακολουθεί τη μπάλα.



Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Στέφενς, Σαλισού, Γουόκερ-Πίτερς, Λιβραμέντο, Άρμστρονγκ, Ρομέου, Γουάρντ-Πρόους, Ελιουνούσι, Άρμστρονγκ (63' Άνταμς), Λόνγκ (63' Μπρόχα)

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Λαπόρτ (83' Άκε), Στόουνς, Γουόκερ, Κανσέλο (82' Ζιντσένκο), Ντε Μπρούιν, Ρόντρι (83' Φερναντίνιο), Γκουντογκάν, Γκρίλις (64' Φόντεν), Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ, Ζεζούς (63' Μαχρέζ)


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0