Football Talk

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: Δεν σταματά η κατηφόρα για τους Παριζιάνους, με ή… χωρίς τον Μέσι! (video)

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0: Δεν σταματά η κατηφόρα για τους Παριζιάνους, με ή… χωρίς τον Μέσι! (video)

Δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα τον «σοκαριστικό» αποκλεισμό που βίωσε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από τη Μονακό, δίχως τον Λιονέλ Μέσι στην βασική της ενδεκάδα και γνώρισε την πιο «βαριά» της ήττα στο πρωτάθλημα, στο μεγαλύτερο σε εύρος ανεπιτυχές αποτέλεσμά της υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Είτε ο Λιονέλ Μέσι είναι βασικός, είτε ο Αργεντινός σούπερ σταρ απουσιάζει όπως σήμερα με ίωση, η εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει ίδια και απαράλλαχτη. Δεν είναι καλή, δεν δημιουργεί και άμεση συνέπεια αποτέλεσε η πολύ «βαριά» ήττα που γνώρισε με 3-0 από τη Μονακό!

Μπορεί βαθμολογικά η «συντριβή» από τη Μονακό να μην την επηρεάζει, μιας και βρίσκεται στο +15 από την Μαρσέιγ, όμως ψυχολογικά γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με ένα τέτοιο αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο αισθητή την ανάγκη αποχώρησής του από τον σύλλογο, πράγμα που ζητούν και οι φίλοι των Παριζιάνων.

Αναλυτικότερα, τα προβλήματα της Παρί απέναντι στη Μονακό έγιναν αισθητά από νωρίς! Ο Μπεν Γιεντέρ σκόραρε στο 25ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Φοφανά και το 1-0 του πρώτου μέρους έκανε διάχυτο τον εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους.

Νεϊμάρ και Εμπαπέ δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στη ίδια φάση στο 52ο λεπτό και συνεχεία, ένα τέταρτο αργότερα, ο Βόλαντ έκανε το 2-0, φέρνοντας την ομάδα του πιο κοντά στη νίκη!

Όλα έδειχναν πως δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, αλλά ο Κιμπεμπέ αποφάσισε να βάλει το… λιθαράκι του στην κατάρρευση της ομάδας του. Υπέπεσε σε πέναλτι στο 84ο λεπτό, ο Μπεν Γιεντέρ σκόραρε ξανά και το τελικό 3-0 σηματοδοτεί και την πιο «βαριά» ήττα του Ποτσετίνο στο «τιμόνι» της ομάδας του στα 75 ματς που έχει δώσει, καθώς και την πρώτη φορά που η ομάδα του χάνει τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια από τον Απρίλιο του 2019!

Μονακό: Νουμπέλ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Αγκιλάς, Τσουαμένι, Φοφανά, Ζαν-Λούκας (85' Μαριπάν), Γκολοβίν (69' Γιάκομπς), Μάρτινς (63' Φόλαντ), Μπεν-Γεντέρ (85' Μποαντού)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Κιμπεπέ, Χακίμι, Μέντες, Βεράτι, Παρέδες (69' Γκεγιέ), Ντανίλο Περέιρα, Εμπαπέ, Βαϊνάλντουμ (69' Ικάρντι), Νεϊμάρ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0