Football Talk

Λαβωμένος ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη

Λαβωμένος ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη

Αναμέτρηση ειδικών συνθηκών είναι για τον Παναθηναϊκό, αυτή απέναντι στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών και η αποστολή τους γίνεται πολύ δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στην ΑΕΚ, έχει θέσει ως μονόδρομο τη νίκη απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League 1. Οι «πράσινοι» που θα ταξιδέψουν αυθημερόν στη συμπρωτεύουσα για την εν λόγω αναμέτρηση, θα είναι αποδεκατισμένοι αφού το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι γεμάτο.

Ο αριθμός των παιχτών που λείπουν ανέρχεται στους 11 και ο Σέρβος τεχνικός, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια διπλή πρόκληση. Συγκεκριμένα πέραν των γνωστών απουσιών των Μακέντα, Ιωαννίδη και Βέλεθ, νοκ άουτ τέθηκε τελευταία στιγμή και ο Χουάνκαρ.

Οι λύσεις πλέον είναι μετρημένες στα δάχτυλα και το τριφύλλι φαίνεται πως θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης απέναντι στο σύνολο του Χερμάν Μπούργος, αφού πέραν των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών μια ίωση έχει κάνει την εμφάνιση της στο Κορωπί, καταστρέφοντας τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Πέρεθ, Τάσος Χατζηγιοβάννης, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ματέους Βιτάλ και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, νοσούν εδώ και αρκετές μέρες και έχουν τεθεί εκτός πλάνων.

Με τα «κουκιά» να είναι μετρημένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα. Ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης, ο μέσος Θεοχάρης, ο δεξιός εξτρέμ Σαρδέλης και ο νεαρός Τσιριγώτης, θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός», όπως εντός πλάνων για να συμπληρώσει την αποστολή είναι και ο Αγιούμπ.

Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως θα καταλήξει στην εξής ενδεκάδα ανάγκης

Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλιγια, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος.

 Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

fonu6uzxoaevfft-1_151546.jpg

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0