Football Talk

Μουρίνιο για Ζεμάν: «Δεν θα ασχοληθώ με κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B»

Μουρίνιο για Ζεμάν: «Δεν θα ασχοληθώ με κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B»

Απάντηση στον Ζντένεκ Ζέμαν, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς αναφέρθηκε στους τίτλους που έχει κατακτήσει ο άλλοτε προπονητής της Ρόμα.

Στο πλαίσιο του σημερινού (20/3) ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο, ο Ζντένεκ Ζέμαν σύγκρινε στη «Corriere dello Sport» τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας πως ο δεύτερος τα πάει καλύτερα από τον πρώτο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Σάρι τα πάει καλύτερα, έχει ήδη δώσει στη Λάτσιο ταυτότητα στο παιχνίδι. Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε επίπεδο ποιότητας ποδοσφαίρου Η Ρόμα ακόμα δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο, ενώ η Λάτσιο είναι πιο τοποθετημένη».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τα συγκεκριμένα λόγια και ο «Special One» δεν δίστασε να ρίξει το… φαρμάκι του πάνω σε αυτό.

Αναλυτικά, είπε: «Δεν περιμένεις από έναν προπονητή με 25 τίτλους να απαντήσει σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B. Αν μου κάνεις μια ερώτηση για τον Τραπατόνι ή τον Καπέλο, αλλά ο Ζέμαν... Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να απαντήσω»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0