Football Talk

Κάλιαρι - Μίλαν 0-1: Είπε «ευχαριστώ» στο... δώρο της Ίντερ, με γκολάρα του Μπενασέρ! (video)

Κάλιαρι - Μίλαν 0-1: Είπε «ευχαριστώ» στο... δώρο της Ίντερ, με γκολάρα του Μπενασέρ! (video)
Η Μίλαν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι (19/03) και εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό το «στραβοπάτημα» της Ίντερ λίγες ώρες νωρίτερα! Μόνοι, πρώτοι οι «ροσονέρι» στη Serie A, στο +3 από τη Νάπολι και στο +6 από τους «νερατζούρι»!
Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, αλλά το νέο «δώρο» της Ίντερ, δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο! Η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι (19/03), έχοντας ως «χρυσό» σκόρερ τον Μπενασέρ, που πέτυχε το δεύτερο γκολ του στη φετινή σεζόν!

Νίκη τεράστιας σημασίας για τους «ροσονέρι», που παρέμειναν στο +3 από τη Νάπολι και «εκτόξευσαν» τη διαφορά τους από την Ίντερ στους έξι βαθμούς, έστω και αν έχουν παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη συμπολίτισσα.


Η Μίλαν μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 9ο λεπτό, είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία. Το τελείωμα του Ζιρού, ωστόσο, δεν ήταν το ιδανικό, αφού από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι «ροσονέρι» απείλησαν και πάλι, με τον Ντίας αυτήν τη φορά, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας της Κάλιαρι.

Τα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν δίχως να συμβεί κάτι αξιοσημείωτο, με τις ευκαιρίες των Ζιρού και Ντίας, να είναι οι μόνες πραγματικά απειλητικές καταστάσεις στο 1ο ημίχρονο. Στο δεύτερο, οι «ροσονέρι» έδειξαν με το... καλημέρα τη διάθεσή τους να πάρουν το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Ερναντέζ στο 52ο λεπτό, βρήκε τον γκολκίπερ της Κάλιαρι σε ετοιμότητα.

Εν τέλει, ο «γόρδιος δεσμός» της άμυνας των γηπεδούχων λύθηκε οκτώ λεπτά αργότερα! Ο Ζιρού έστρωσε την μπάλα στον χαφ των «ροσονέρι» κι αυτός με φοβερό αριστερό βολέ, έγραψε το 1-0 για την ομάδα του!

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Κάλιαρι κατάφερε να απειλήσει, αλλά η προσπάθεια του Ζοάο Πέδρο στο 76', δεν έφτασε καν στην εστία του Μενιάν. Αντιθέτως, κόπηκε από τους αμυντικούς. Η σημαντικότερη ευκαιρία της, ωστόσο, ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παβολέτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Η Μίλαν γλίτωσε ένα buzzer beater τέτοιου είδους και έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα της Κάλιαρι, το οποίο την διατήρησε μόνη-πρώτη στη Serie A, στο +3 από τη Νάπολι και στο +6 από την Ίντερ, που έχει, ωστόσο, ένα ματς λιγότερο.

Κάλιαρι (Βάλτερ Ματσάρι): Κράνιο, Γκολντανίγκα, Λοβάτο, Αλτάρε, Μπελανόβα (82' Περέιρο), Μαρίν, Γκράσι (82' Μπαλντέ), Νταλμπέρτ (75' Ζάπα), Λυκογιάννης (68' Ντεϊόλα), Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Καλούλου, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κεσιέ, Μεσίας (78' Σαλεμάκερς), Λεάο (72' Ρέμπιτς), Ντίας (72' Κρούνιτς), Ζιρού (87' Ιμπραΐμοβιτς)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0