Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προσέχει για να έχει

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προσέχει για να έχει

Με τον αγώνα στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να πλησιάζει, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε τους τόνους στο Ρέντη θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ο Ολυμπιακός έχει μια μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς το τελευταίο που θέλει είναι να δεί τους παίκτες του να χαλαρώνουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε πως υπάρχει κούραση στην ομάδα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων δύο χρόνων, κάτι στο οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και η πτώση στην απόδοση την φετινή σεζόν.  Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα δεχτεί από κανέναν να μην καταβάλλει την απαιτούμενη προσπάθεια  στο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό ακριβώς έκανε ξεκάθαρο ο Μαρτίνς μιλώντας στους παίκτες του. «Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ να μην προσπαθούμε στις προπονήσεις. Όποιος δεν προσπαθεί δεν θα παίζει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας δύο τίτλους και θέλω να βλέπω διάθεση και προσπάθεια. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Θέλω να δίνετε το 100% στις προπονήσεις. Εάν βλέπω διάθεση, όρεξη και προσπάθεια θα παίζετε, όλοι θα πάρετε ευκαιρίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στους ποδοσφαιριστές του.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ομιλία που  δεν προέκυψε από κάποια αφορμή, αλλά είχε ως στόχο να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εξάλλου μετά τον αγώνα στους Ζωσιμάδες ακολουθεί διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, όπου αρκετοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα έχει ελάχιστες αλλαγές στην ενδεκάδα του κόντρα στον ΠΑΣ, συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άρη. Οι 11 που ξεκίνησαν απέναντι στους Θεσσαλονικείς έχουν το προβάδισμα με τους Παπασταθόπουλο και Αγκιμπού Καμαρά να διεκδικούν θέση.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0