Football Talk

Καμπελά: «Θέλω να συνεχίσω στην Ευρώπη – Μου ακούγεται ωραίο να παίξω στην Ελλάδα»

Καμπελά: «Θέλω να συνεχίσω στην Ευρώπη – Μου ακούγεται ωραίο να παίξω στην Ελλάδα»

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε για ακόμη μία φορά για το μέλλον σε γαλλικό Μέσο και αναφέρθηκε στο θέμα του Ολυμπιακού αλλά και της Μονπελιέ.

Πρόκειται για έναν από τους βασικότερους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Ο Ρεμί Καμπελά έχει μείνει ελεύθερος από τη Κρασνοντάρ και εξετάζει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μία από τις ομάδες που τον θέλουν είναι ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον είναι γνωστό και ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει ανοιχτά πως του αρέσει η προοπτική. Μία φράση που επανέλαβε σε νέα του συνέντευξη στο «Francebleu.fr».

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του Ευρώπη, απορρίπτοντας τις περιπτώσεις της Κίνας και της Σαουδικής Αραβίας ή του Κατάρ. Ωστόσο, δεν έκλεισε την πόρτα στη Μονπελιέ. Με τον γαλλικό σύλλογο κατέκτησε το πρωτάθλημα και βγήκε στο Champions League, κάτι που, όπως είπε, θα ήθελε να επαναλάβει.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά έκλεισε το μάτι στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως του αρέσει η προοπτική να παίξει στην Ελλάδα. Αναλυτικά είπε: «Αν είμαι σε μια ομάδα όπως η Μονπελιέ, θα κάνω τα πάντα για να βγω στο Champions League. Μετά, είναι αλήθεια ότι το να παίζεις σε έναν σύλλογο που παίζει στην Ευρώπη όπως στην Ελλάδα (Ολυμπιακός), μου ακούγεται αρκετά ωραίο, γιατί είναι το Champions League και είναι το υψηλότερο επίπεδο και εγώ, αυτό ψάχνω. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα κάνω τα πάντα για να παίξω. Μου αρέσει το υψηλό επίπεδο, μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0