Football Talk

Ντάνι Άλβες: «Χαμένος στην Παρί ο Μέσι, ελπίζω να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!»

Ντάνι Άλβες: «Χαμένος στην Παρί ο Μέσι, ελπίζω να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!»
Ο Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στην παρουσία του καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι, στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως μοιάζει... χαμένος εκεί και θα ήθελε πολύ να τον δει να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα!
Η κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν στην παρούσα φάση, δεδομένα δεν είναι καλή. Λίγο ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγο οι αποδοκιμασίες στο ματς με την Μπορντό, λίγο τα συνθήματα έξω από το γήπεδό της. Το αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι, ακόμα κι αν βρίσκεται εκτός ποδοσφαίρου. Πόσω μάλλον αν βρίσκεται μέσα σε αυτό! 

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι και πολύ καλός του φίλος, Ντάνι Άλβες, παραχώρησε δηλώσεις, κατά τις οποίες αναφέρθηκε στην παρουσία του θρυλικού Αργεντίνου στους Παριζιάνους, ενώ ευχήθηκε, παράλληλα, να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στο ESPN:

«Για μένα, όχι, δεν διασκεδάζει στην Παρί. Μοιάζει χαμένος. Ο Λέο κάνει αυτό το παιχνίδι ξεχωριστό και το κάνει όταν περνάει καλά. Πάντα μου έλεγε: "Πού θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από εδώ;" Για οποιονδήποτε λόγο, ο Λέο δεν είναι εδώ σήμερα, αλλά ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφε, αλλά αν το κάνει, πρέπει να επιστρέψει όσο είμαι εδώ για να απολαύσουμε τουλάχιστον λίγο περισσότερο από όλα αυτά.

Όλοι όσοι φεύγουν από εδώ το μετανιώνουν, όλοι. Κάποιοι θα πουν όχι, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν, αλλά όλοι όσοι φεύγουν το μετανιώνουν, γιατί εδώ είναι καλύτερα από οπουδήποτε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0