Football Talk

Ο Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του, στο γκολ της Έβερτον στις καθυστερήσεις! (video)

Ο Λάμπαρντ έσπασε το χέρι του, στο γκολ της Έβερτον στις καθυστερήσεις! (video)
Ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Έβερτον με τη Νιούκαστλ που κρίθηκε στο 98' (!), ανέφερε πως στους πανηγυρισμούς του γκολ, έσπασε το χέρι του!
Τόση ήταν η πίεση και η ένταση της στιγμής! Είναι ένα γκολ, άλλωστε, που βελτιώνει κατά πολύ τη θέση της Έβερτον στη βαθμολογία της Premier League και την στέλνει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ιβόμπι σκόραρε στο 98ο λεπτό, χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του και ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγύρισε με τόσο ξέφρενο τρόπο, που όπως παραδέχθηκε μετά τη λήξη του ματς, χωρίς να καταλάβει πώς, έσπασε το χέρι του!

«Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου αλλά το δέχομαι από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις πόντους! Ήταν πάνω στους πανηγυρισμούς για το γκολ. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, όμως όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι, ο πόνος μεγάλωνε. Είναι εντάξει πάντως, δεν με νοιάζει.

Ήταν μία εκπληκτική βραδιά και χρειαζόμαστε τέτοιες βραδιές αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να τις απολαύσουμε και θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδήγησε στη νίκη. Ήταν το ομαδικό πνεύμα, η ομοψυχία. Μίλησα στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και αρκετοί βγήκαν μπροστά απόψε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0