Football Talk

Λουτσέσκου: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ - Αξίζαμε να προκριθούμε!»

Λουτσέσκου: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ - Αξίζαμε να προκριθούμε!»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο ματς αλλά και στο πόσο σημαντική ήταν η πρόκριση.

Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League και είναι στις οκτώ κορυφαίες της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Την πρόκριση του ΠΑΟΚ και το πως πήγε το ματς: «Τι πιστεύετε εσείς; Τι περιμένατε από ένα τέτοιο παιχνίδι; Με τις ομάδες που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και είναι πολύ καλές. Είναι ένας πόλεμος το παιχνίδι. Με ένταση και πίεση. Δεν τα παρατήσαμε. Δεν παρατήσαμε ποτέ τη νοοτροπία μας ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε υπέρ μας»

Το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Συζητάγαμε τακτικά θέματα. Μετά να έχουμε αυτοπεποίθηση στο πως να κρατήσουμε τη μπάλα. Μετά να πιστέψουμε και να παλέψουμε. Την πίστη και την ισορροπία διότι εφόσον ήμασταν εδώ αξίζαμε να προκριθούμε»

Τη ψυχολογία και ότι τον θεωρούν μετρ: «Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Είναι μέρος της δουλειάς μου και της δουλειάς μας η ψυχολογία. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Θέλουμε να κυριαρχούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να έχουμε ισορροπία αλλά και να ανταποκριθούμε. Η σωστή διαχείριση της μπάλας ήταν με το μέρος μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0