Football Talk

Άλκμααρ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Ο Παυλίδης πάλευε μόνος του και οι Νορβηγοί πέρασαν στην παράταση! (video)

Άλκμααρ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Ο Παυλίδης πάλευε μόνος του και οι Νορβηγοί πέρασαν στην παράταση! (video)

Τελικά, η Μπόντο Γκλιμτ δεν ήταν… πυροτέχνημα αλλά μία καλοδουλεμένη «μηχανή», που όχι μόνο δεν κέρδισε την Ρόμα τυχαία, αλλά συνεχίζει το ταξίδι της στο Europa Conference League αποκλείοντας την Άλκμααρ (2-2)! Για να φτάσει βεβαίως σε σημείο να το κάνει, έπρεπε να προσπεράσει το εμπόδιο του… Βαγγέλη Παυλίδη!

Ούτε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη ευρωπαϊκή εμφάνιση της καριέρας του, δεν ήταν δυνατό να αποκλείσει την φετινή έκπληξη του Europa Conference League, Μπόντο Γκλιμτ, η οποία προκρίθηκε στην Ολλανδία, απέναντι στην Άλκμααρ!

Αναλυτικότερα, ο Έλληνας σέντερ φορ βρήκε δίχτυα στο 18ο λεπτό, με ένα εξαιρετικό γκολ από δύσκολη γωνία, ενώ είχε προσπεράσει και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.


Η χαρά των Ολλανδών δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Πελεγκρίνο στο 26΄ ισοφάρισε, αλλά και πάλι ο Βαγγέλης Παυλίδης απέδειξε πως ήθελε πολύ την πρόκριση, καθώς με την συμπλήρωση μισής ώρας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Βίρτυ.


Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι και την λήξη του ενενηνταλέπτου, με άμεση συνέπεια να καταλήξουμε στην παράταση, καθώς η Άλκμααρ ήθελε άλλο ένα γκολ για να πάρει την απευθείας πρόκριση.

Ωστόσο, στο έξτρα μισάωρο, η Μπόντο ήταν καλύτερη!  Ο Σαμπσεντ βρήκε δίχτυα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου τετάρτου και παρά τα τέσσερα σουτ των γηπεδούχων στην εστία, το 2-2 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν μπόρεσε λοιπόν να συνδυάσει την εξαιρετική του εμφάνιση με πρόκριση, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες, περνώντας στους «8» της 3ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0