Football Talk

Αστρονομική πρόταση 2 δισεκατομμυρίων από εταιρία για την αγορά της Τσέλσι!

Αστρονομική πρόταση 2 δισεκατομμυρίων από εταιρία για την αγορά της Τσέλσι!

Η Aethel Partners είναι η τελευταία εταιρία που υπέβαλε την προσφορά για την αγορά του συλλόγου της Τσέλσι

Καθώς οι δυνητικοί αγοραστές ακολουθούν τις προσφορές τους, το κίνημα ιδιοκτησίας της Τσέλσι θερμαίνεται. Ο σύλλογος λέγεται ότι μοίρασε φυλλάδια σε επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το κλαμπ, περιγράφοντας ορισμένα από τα οφέλη που θα είναι διαθέσιμα σε κάθε νέο ιδιοκτήτη.

Την Τετάρτη (17/3), η Aethel Partners, μια επενδυτική επιχείρηση στο Λονδίνο, ξεκίνησε μια πρόταση για την Τσέλσι σε μια προσπάθεια να αγοράσει τον σύλλογο από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η εταιρία ανακοίνωσε προσφορά για την ομάδα πριν από τη λήξη της προθεσμίας την Παρασκευή (18/3).

Η επιχείρηση του Λονδίνου, που διευθύνεται από τον Πορτογάλο επιχειρηματία Ρικάρντο Σίλβα, έχει δεσμευτεί να επενδύσει αμέσως 50 εκατομμύρια λίρες και έχει κάνει πρόταση ύψους 2 δισεκατομμυρίων λιρών! Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως δάνειο γέφυρας για να βοηθήσει τον σύλλογο με τα οικονομικά του προβλήματα και την ανάπλαση του Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν την πλήρη αξία της εταιρείας αμέσως μόλις έγινε η πρόταση. Ωστόσο, η πραγματική καθαρή αξία της εταιρείας το 2022 δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0