Football Talk

Έξαλλος o Αρτέτα: «Premier League σ' ευχαριστούμε!»

Έξαλλος o Αρτέτα: «Premier League σ' ευχαριστούμε!»

Εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της Άρσεναλ από την Λίβερπουλ ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος όταν ερωτήθηκε για το πρόγραμμα της ομάδας του από εδώ και πέρα, αναφέρθηκε στην Premier League λέγοντας «ευχαριστούμε, η ομάδα μου αδικείται»! 

Μπορεί ο Μικέλ Αρτέτα να δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στην Λίβερπουλ, παρά το τελικό 2-0, όμως όταν ερωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τις επόμενες αγωνιστικές της ομάδας του, σχεδόν… τρελάθηκε.

Ξεκίνησε να χτυπά το χέρι του στο τραπέζι, ευχαρίστησε ειρωνικά την Premier League και είπε πως από τον τρόπο που έχει δομηθεί το πρόγραμμα, η Άρσεναλ είναι η μόνη που αδικείται!

Παρά ταύτα, συμπλήρωσε εκνευρισμένος πως όλοι οι παίκτες του θα είναι 100% έτοιμοι, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει με την Premier League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Ευχαριστούμε τόσο πολύ την Premier League. Δεν είναι δίκαιο αυτό που έκαναν. Μόνο η Άρσεναλ αδικείται με αυτό το πρόγραμμα. Οπότε ευχαριστούμε. Όπως και να έχει, οι παίκτες μου θα είναι 100% καλά, να είστε σίγουροι. Όμως μόνο η Άρσεναλ αδικείται και για αυτό τους ευχαριστώ»!

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0