Football Talk

ΑΕΚ: Όλοι στο πλευρό του Κώστα Νεστορίδη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»!

ΑΕΚ: Όλοι στο πλευρό του Κώστα Νεστορίδη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»!
Ο Κώστας Νεστορίδης νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» από την Τετάρτη (17/03) με κορονοϊό, με την ΑΕΚ να στέκεται άμεσα στο πλευρό του.
Από το απόγευμα της Τετάρτης (17/03), όταν και έγινε γνωστό από τον γιο του, Γιώργο, πως ο Κώστας Νεστορίδης μπήκε στο νοσοκομείο έχοντας κορονοϊό, επικρατεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Ο θρυλικός Νέστορας δέχεται τη φροντίδα των γιατρών στο «Σωτηρία», με την υφυπουργό υγείας, κ. Ζωή Ράπτη, να δείχνει άμεσο και έντονο ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο η οικογένεια της ΑΕΚ φρόντισε να την ευχαριστήσει.

Τα συμπτώματα του Κώστα Νεστορίδη δεν ήταν ιδιαίτερα έντονα, αλλά λόγω της ηλικίας του -αφού την Τρίτη (16/03) έκλεισε τα 92- προκλήθηκε ανησυχία λόγω του υψηλού πυρετού. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο νεότερο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Παράλληλα, ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης, με μία δημοσίευσή του στα social media που διατηρεί, ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλευρό του πατέρα του και ενδιαφέρονται για την κατάσταση της υγείας του. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Καλημέρα! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τό ενδιαφέρον σας για τήν κατάσταση τής υγείας τού Πατέρα μου.... φίλους, γνωστούς καί αγνούς φιλάθλους. Ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο Δ.Μελισσανίδη, στον Α.Δημάτο, στον Γ.Μπίλιο, στην Α.Παπακώστα και στην Υφυπουργό Υγείας Κυρία Ράπτη!!! Ό,τι νεότερο έχω για την κατάσταση υγείας του Πατέρα μου θα σας ενημερώνω μέσω ανάρτησής μου ... σας ευχαριστώ και πάλι!!!!»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0