Football Talk

Ανελκά: «Μέσι και Ρονάλντο έπρεπε να πάρουν πιο έξυπνες αποφάσεις!»

Ανελκά: «Μέσι και Ρονάλντο έπρεπε να πάρουν πιο έξυπνες αποφάσεις!»
Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έμειναν εκτός Champions League από τη φάση των «16» και ο άλλοτε άσσος των γηπέδων, Νικολάς Ανελκά, τόνισε πως αμφότεροι πήραν λάθος αποφάσεις!
Πρώτα αποκλείστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, έπειτα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αμφότεροι έμειναν νωρίς-νωρίς εκτός Champions League, από τη φάση των «16», κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο άλλοτε Γάλλος άσσος των γηπέδων, Νικολάς Ανελκά.

Μιλώντας στο RMC, ανέφερε πως και οι δύο πήραν λάθος αποφάσεις στην παρούσα φάση της καριέρας τους. Χαρακτηριστικά δήλωσε ο 43χρονος, πλέον, Ανελκά:

«Η καριέρα τους τελείωσε και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα πέτυχαν τα τελευταία 15 χρόνια. Ήταν πάντα πιο πάνω από τους άλλους και τώρα είναι φυσιολογικό για αυτούς να επιβραδύνουν. Με εξέπληξε περισσότερο ο Μέσι παρά ο Ρονάλντο.

Νόμιζα πως ο Μέσι θα ήταν σαν να έκανε περισσότερο μια βόλτα στη Γαλλία και ο Ρονάλντο θα είχε περισσότερες δυσκολίες στην Αγγλία γιατί, για μένα, η Premier League είναι το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Και οι δύο θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι και αυτό συμβαίνει με τους παίκτες που θέλουν να παίξουν περισσότερο. Θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο περίπλοκη πρόκληση, γιατί πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για να τερματίσεις στην κορυφή.

 

Υπάρχουν παίκτες που δεν διστάζουν να αποσυρθούν στα 32, 33, 34 για να μην τους κατακρίνουν. Σταμάτησα στα 36 αλλά στα 32 πήγα στην Κίνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0