Football Talk

Αλέγκρι: «θα παίζαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, η Βιγιαρεάλ γύρισε όλη στην άμυνα»

Αλέγκρι: «θα παίζαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, η Βιγιαρεάλ γύρισε όλη στην άμυνα»

Σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Champions League, ο Μάσιμο Αλέγκρι στάθηκε στο αμυντικό πλάνο που είχε η ομάδα της Βιγιαρεάλ και το πόσο δύσκολο ήταν αυτό να σπάσει από την ομάδα του.

Ο τεχνικός της ΓιουβέντουςΜάσιμο Αλέγκρι, υποστήριξε το σχέδιο της ομάδας του παρά τον αποκλεισμό από την Βιγαρεάλ, λέγοντας μάλιστα ότι θα χρησιμοποιούσε την ίδια ακριβώς τακτική αν ξαναγινόταν το παιχνίδι. Παράλληλα, τόνισε ότι οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

«Θα παίζαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, καθώς τα παιδιά τα πήγαν καλά για 65’. Σε κάποιο σημείο, η Βιγιαρεάλ γύρισε όλη στην άμυνα και μόνο μια προσωπική ενέργεια θα μπορούσε να διασπάσει αυτό το "τείχος".Πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την ήττα, είναι άσχημη, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τα παιδιά, καθώς έπαιξαν καλά. Δεν ήμουν θυμωμένος με κανέναν. Συγχαίρω τον Έμερι, καθώς είχε τη σωστή προσέγγιση, ήταν ένα από τα συνηθισμένα του παιχνίδια. Ας προχωρήσουμε, η διαμάχη δεν θα βοηθήσει κανέναν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές είναι υπέρ σου, μερικές φορές εναντίον σου, πρέπει απλώς να το αποδεχτείς. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, η Βιγιαρεάλ είχε εννέα παίκτες πίσω από την μπάλα και δεν προσπάθησε καν να βγει στην κόντρα σε μια φάση. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο ημίχρονο, στόχευαν είτε να πάνε το ματς στην παράταση, είτε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις αντεπιθέσεις. Ήμασταν αφελείς στο πέναλτι, μετά, αντί να το "γυρίσουμε", δεχτήκαμε άλλα δύο γκολ και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0