Football Talk

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ, «ξέρανε» με 2-0 τον Άρη στην παράταση! (video)

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ, «ξέρανε» με 2-0 τον Άρη στην παράταση! (video)

Για τέταρτη φορά στην καριέρα του ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κ17, παίρνοντας αυτή τη φορά τη νίκη μέσα από τα χέρια του Άρη σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση (2-0).

Το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία του σήκωσε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας 2-0 του Άρη στην παράταση του τελικού και στέφθηκε πρωταθλητής Κ17. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Σημαντικότερες στιγμές από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης αποτέλεσαν δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Γκούμα στο 16’ και του Σταυρόπουλου στο 44’. Ο ΠΑΟΚ βρήκε μεγάλο εμπόδιο απέναντι στην σωστή ανασταλτική λειτουργία του Άρη, με τους αμυντικούς των «κίτρινων» να μην αφήνουν περιθώρια.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στον κίπερ του Άρη, Καρακασίδη, με του οποίου τις επεμβάσεις η ομάδα απέφυγε τα χειρότερα. Στην παράταση, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αφού ο Γκιτέρσος έκλεψε τη μπάλα από τον Τσομπανίδη και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 93΄.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκούμας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας το έναυσμα για τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (71 ΄ Τόλα), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (71΄ Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης (88΄ Δήμου), Τσαλίκογλου (54΄ Κατραντζής), Σταυρόπουλος (98΄ Κοντονικολάου)

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87΄ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (120΄ Καστίδης), Γκούμας, Τζίμας (110΄ Πολιτάκης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0