Football Talk

Μέσι: Θέλει να παραμείνει στην Παρί

Μέσι: Θέλει να παραμείνει στην Παρί
Μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την συνέχεια του Champions League, τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να ψάχνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα πληθαίνουν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Οι οπαδοί δεν το πήραν καλά και τα... έβαλαν με τους «αστέρες» της ομάδας. Ειδικότερα, εστίασαν στους Μέσι και Νεϋμάρ, οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον επόμενο αγώνα μετά τον αποκλεισμό με αντίπαλο την Μπορντό, ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από όλο το γήπεδο, που έδειχναν την δυσαρέστηση του κόσμου. Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, έχει ακουστεί αρκετά μια πιθανή επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ζεράρντ Μορέρο ανέφερε πως ο πατέρας του Αργεντινού, Χόρχε, τηλεφώνησε στους Καταλανούς με στόχο την εν λόγω μεταγραφή.

Σύμφωνα όμως με το γαλλικό RMC, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και αναφέρεται πως οι δύο πλευρές δεν επικοινώνησαν ποτέ, ενώ επιθυμία του Μέσι είναι να παραμείνει στην Παρί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0