Football Talk

Παναθηναϊκός: Θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών με τον Άρη
Αμφίβολοι Γκατσίνοβιτς, Βέλεθ και Ιωαννίδης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ενώ και ο Αϊτόρ αντιμετωπίζει πρόβλημα μικρότερου μεγέθους.

Αρκετά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές του «Τριφυλλιού» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον εν λόγω αγώνα, με τα νέα να προκαλούν «πονοκέφαλο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γκατσίνοβιτς, Βέλεθ, Ιωαννίδης και Αϊτόρ δεν προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (16/03), με την κατάσταση των τριών πρώτων να είναι πιο οσβαρή. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από ίωση, ο Ισπανός αμυντικός συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο Έλληνας έκανε θεραπεία στην γάμπα. Πιο τυχερός ο Αϊτόρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμα το χτύπημα στον ώμο που αποκόμισε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο ή μεθαύριο.

Οι υπόλοιποι θα εξετάζονται καθημερινά, με την κατάσταση τους να αξιολογείται συνεχώς και την συμμετοχή τους απέναντι στον Άρη να κρίνεται αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0