Football Talk

Ρεάλ: Ανησυχία με Μπενζεμά, αμφίβολος για το clasico

Ρεάλ: Ανησυχία με Μπενζεμά, αμφίβολος για το clasico
Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, με την συμμετοχή του Καρίμ Μπενζεμά στο κυριακάτικο clasico με την Μπαρτσελόνα να κρίνεται αμφίβολη.
Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα με 3-0 άφησε πικρή «γεύση» στους «μερένγκες», οι οποίοι είδαν τρεις ποδοσφαιριστές τους να αποχωρούν ως τραυματίες. Ο Ροντρίγκο βγήκε αλλαγή στο 70', ενώ ο Φερλάν Μεντί αγωνιζόταν με ενοχλήσεις στον προσαγωγό μέχρι το 80' που αντικαταστάθηκε. 

Για αυτούς τους δύο δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς τα πρώτα δείγματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Ο Βραζιλιάνος θα προλάβει σίγουρα το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Γάλλος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του προβλήματος.

Ο τρίτος και ο πιο σημαντικός, ίσως, για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά το δεύτερο γκολ του στο 82', καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο άλμα του. Άφησε μάλιστα την ομάδα του με δέκα παίκτες καθώς ο Αντσελότι είχε ολοκληρώσει τις πέντε αλλαγές του.

Πλεόν, ο Μπενζεμά «τρέχει να προλάβει» το clasico της Κυριακής. Προς το παρόν δεν προπονείται κανονικά, ενώ αύριο Τετάρτη (16/03) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0