Football Talk

Τσέλσι: Αποσύρεται κι άλλος χορηγός από τον σύλλογο του Λονδίνου!

Τσέλσι: Αποσύρεται κι άλλος χορηγός από τον σύλλογο του Λονδίνου!
Η MSC Cruises ανακοίνωσε πως αποσύρεται προσωρινά από όλες τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την Τσέλσι, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η Βρετανική Κυβέρνηση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η εταιρεία είναι ο επίσημος συνεργάτης των «μπλε» για κρουαζιέρες παγκοσμίως, σε μια συμφωνία που είχε ισχύ ως τον Ιούνη του 2024. Με ανακοίνωσή τους όμως οι ιθύνοντες της εταιρείας έκαναν γνωστό πως θα σταματήσουν προσωρινά τις δραστηριότητες με την Τσέλσι.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια, ενώ τον περασμένο Νοέμβρη αποφάσισαν να την επεκτείνουν ως το 2024. Μέχρι τώρα αρκετοί σπόνσορες των Λονδρέζων έχουν αποσυρθεί από την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών «Three UK», που ήταν ο κεντρικός χορηγός στην φανέλα των «μπλε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MSC Cruises αναφέρει:

«Η Τσέλσι αποτελεί έναν σύλλογο με μακροχρόνια παρουσία στον κόσμο του ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα έχει ευρεία απήχηση τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, για αυτό αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Ανυπομονούμε για την αλλαγή στην ιδιοκτησία και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ωστόσο, αποφασίσαμε να απέχουμε προσωρινά από τις δραστηριότητες μάρκετινγκ που περιλαμβάνονται στην συνεργασία μας μέχρι νεωτέρας και ευχαριστούμε την Τσέλσι για την κατανόηση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0