Football Talk

Μεγάλη οικονομική επένδυση στο Κύπελλο Αγγλίας γυναικών!

Μεγάλη οικονομική επένδυση στο Κύπελλο Αγγλίας γυναικών!

Μία αλλαγή που σαφώς και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αγγλικές ομάδες στις γυναίκες ανακοινώθηκε για το FA Cup, με το «μπάτζετ» του θεσμού να αυξάνεται στα 3 εκατομμύρια και τον τρόπο που θα διανεμηθεί να αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, στην προσπάθεια βελτίωσης και του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Δεν μπορεί να πει κανείς πως οι Άγγλοι άφηναν σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό του FA Cup στις γυναίκες, όμως όταν βλέπει κάποιος πως η επιβράβευση συμμετοχής και πρόκρισης αυξάνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό, σαφώς και το κίνητρο γίνεται πολύ μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά λεπτά, πρόκειται για μία επένδυση που θα αφορά όλους τους γύρους του Κυπέλλου Αγγλίας και θα «αγγίζει» το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών!

Τα χρήματα θα αυξάνονται ανά γύρο, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα διανεμηθούν, κάτι που αναμένεται να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν πάντως, ο νικητής λάμβανε 25.000, ενώ ο φιναλίστ που δεν κατάφερνε να κατακτήσει τον θεσμό έβαζε στα ταμεία του 10.000 λιγότερα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0