Football Talk

Μπάγερν Λεβερκούζεν- Κολωνία 0-1: «Διπλό» Ευρώπης για τα «κριάρια» (video)

Μπάγερν Λεβερκούζεν- Κολωνία 0-1: «Διπλό» Ευρώπης για τα «κριάρια» (video)

Μεγάλη νίκη στη «Μπάι Αρίνα» πανηγύρισε η Κολωνία καθώς επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν Λεβερκούζεν με γκολ του Σίντλερ στο 67’.

 

Εφιαλτική η αποψινή βραδιά για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από την Κολωνία, χάνοντας παράλληλα τον Φλόριαν Βίρτζ, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε από την αρχή «στραβά» για τη Λεβερκούζεν αφού υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές μετά τους τραυματισμούς των Φριμπόνγκ και Βίρτζ και τους Φονσού Μενσά και Νασέρ Αντλί να παιρνούν στη θέση τους. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά και για τις δύο ομάδες που πήγαν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λορέντζο Σεοάνε προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα αντικαθιστώντας τον Παουλίνιο με τον Αζμούν στο 64’ και τον Παλάσιος με τον Αρανγκίζ στο ίδιο λεπτό. Τα «κριάρια» ωστόσο κατάφεραν τρία λεπτά αργότερα να προηγηθούν με τον Κίνγκσλεϊ Σίντλερ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χραντέτσκι για το τελικό 0-1. Στο 79ο λεπτό, οι «ασπιρίνες», λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν με τον Αζμούν ωστόσο ο τερματοφύλακας της Κολωνίας, Μάρβιν Σβάμπε, έσωσε την εστία του από σίγουρη παραβίαση.

Μετά από αυτή την νίκη η Κολωνία μείωσε τη διαφορά της στους δύο βαθμούς από την Λειψία, ενώ η Λεβερκούζεν έχασε έδαφος παραμένοντας στους 45 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Οι ενδεκάδες:

Mπάγερν Λεβερκούζεν (Λορένζο Σεοάνε): Χραντέτσκι, Φριμπόνγκ (13’ Φονσού Μενσά), Κοσουνού( 46’ Ταψομπά) , Ταχ, Χινσάπιε, Παλάσιος, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί, Βίρτζ (28’ Αντλί), Παουλίνιο ( 64’ Αζμούν), Αλάριο

Κολωνία (Στέφαν Μπάουμγκαρτ): Σβάμπε, Σμίτζ, Κιλιάν, Χούμπερς, Έκτορ, Σχιρί ( 64’ Σίντλερ), Οσκάν, Ντούντα (64’ Λιούμπισιτς), Κάιντζ (88’ Λεμπέρλ), Μοντέστ, Άντερσον (76’ Τίλμαν)

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0