Football Talk

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-0: Εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους οι «Βιόλα» (video)

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-0: Εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους οι «Βιόλα» (video)
Αγχώθηκε αλλά κέρδισε η Φιορεντίνα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη κάρτα του Μπονιφάζι και επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια.

Σημαντική νίκη για την Φιορεντίνα που την διατηρεί «ζωντανή» στο «κυνήγι» της Ευρώπης. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο χρειάστηκε 70 λεπτά, βρήκε όμως τελικά γκολ με τον Λούκας Τορέιρα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς. 

 

Η Μπολόνια ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, αλλά η δεύτερη κίτρινη που είδε ο Κέβιν Μπονιφάζι στο 41' της «έκοψε τα πόδια». Οι «Βιόλα» εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους, κυριάρχησαν στον αγώνα αλλά αρχικά δεν κατάφεραν να βρουν γκολ.

Ο Ιταλιάνο έβαλε στον αγώνα Καμπράλ και Ικονέ στο 59' για να «φρεσκάρει» την επίθεση του, αλλαγές που φάνηκε πως απέδωσαν. Στο 64' ο Μποναβεντούρα αποχώρησε ως τραυματίας, δημιουργώντας ανησυχία στην ομάδα του, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Τορέιρα σκόραρε μετά από γύρισμα του Καστροβίλι και «χάρισε» την νίκη στην ομάδα του.

Η Μπολόνια προσπάθησε να ισοφαρίσει στα λεπτά που απέμεναν, δεν κατάφεραν όμως να «παραβιάσουν» την εστία του Τερατσιάνο. Η Φιορεντίνα «σκαρφάλωσε» στην όγδοη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Μπολόνια έμεινε στην 12η με 33.

Οι ενδεκάδες:

Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Οντριοθόλα (77' Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι (77' Τέρζιτς), Μποναβεντούρα (64' Ντάνκαν), Τορέιρα, Καστροβίλι, Γκονζάλεζ, Πιάτεκ (59' Καμπράλ), Σοτίλ (59' Ικονέ).

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Μπονιφάζι, Μεδέλ (79' Ντάικς), Σουμαόρο, Χίκι, Σοριάνο (58' Μπινκς), Σχούτεν, Σβάνμπεργκ (78' Έμπισερ), Ντε Σιλβέστρι (79' Σανσόνε), Αρναούτοβιτς, Ορσολίνι (58' Μπάροου)

Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0