Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Κριστιάνο Ρονάλντο… show – Παράσταση για έναν ρόλο από τον κορυφαίο σκόρερ του αθλήματος! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Κριστιάνο Ρονάλντο… show – Παράσταση για έναν ρόλο από τον κορυφαίο σκόρερ του αθλήματος! (video)

Όλα έδειχναν ισοπαλία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, αλλά ο «μυθικός» Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν σταματούσε να σκοράρει και να «γράφει» ιστορία. Πέτυχε το 59ο χατ-τρικ της καριέρας του, έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του αθλήματος, σύμφωνα με την FIFA, και οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη στο Θέατρο των Ονείρων (3-2)!

Μπορεί να είναι κυνική, μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, μπορεί στο τέλος να μην βγει καν στην τετράδα, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει στην σύνθεσή της τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Και όσο ο Πορτογάλος, που πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι σε ανάλογη κατάσταση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ψηλά. Ρεκόρ, χατ-τρικ και τρίποντο ήταν αρκετά για να ηττηθεί στο Θέατρο των Ονείρων με 3-2 η Τότεναμ!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν θα ήταν δυνατό να μην περάσει σε δεύτερη μοίρα αυτή, όταν στο ματς βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αρχικά έκανε 805 τα γκολ του, με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής στο 13ο λεπτό.


Από εκεί και πέρα όμως, οι «spurs» του Αντόνιο Κόντε προσπάθησαν και κατάφεραν να αντιδράσουν. Έδωσαν γρηγορότερο ρυθμό στο ματς και ευνοήθηκαν από το λάθος του Άλεξ Τέγιες που στην σέντρα του 32ου λεπτού από τον Κουλουσέφσκι, άπλωσε το χέρι του και έκανε τον Τζον Μος να καταλογίσει πέναλτι.

Την ευθύνη ανέλαβε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Επέλεξε την αγαπημένη του «δεξιά» γωνία, ο Ντε Χέα διάλεξε σωστά αλλά και πάλι ήταν αδύνατο να καταφέρει να αποσοβήσει το πέναλτι.


Ακόμη και μετά την ισοφάριση όμως, ενώ όλα έδειχναν πως το μομέντουμ είναι με την Τότεναμ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμοιαζε ανεπηρέαστος. Χρίστηκε ξανά σκόρερ στο 36ο λεπτό και εκεί «έγραψε» την ιστορία που προαναφέραμε, σπρώχνοντας απλώς την μπάλα στα δίχτυα, μετά το τέλει γύρισμα του Τέγιες που διόρθωσε το λάθος του.


Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγείται και ήταν δεδομένο πως η Τότεναμ θα προσπαθούσε να κάνει ό,τι έπραξε και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Να ισοφαρίσει και να βρει τρία γκολ, προκειμένου να «κλέψει» ένα ματς που ξεγλιστρούσε δίχως να το καταλάβει από τα… πόδια της.

Φαινόταν μάταιο, αλλά ο… Χάρι Μαγκουάιρ είχε και πάλι την λύση, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 70’ και οδήγησε το ματς σε μία δεύτερη ισοπαλία.


Και πάλι όμως, ο Ρονάλντο ήταν εκεί για να βάλει φρένο στους «spurs». Πήδηξε ψηλότερα από όλους στο 82’ και με το 59ο χατ-τρικ καριέρας, ο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0