Football Talk

Νάγκελσμαν για Ντέιβις: «Το υγρό έχει εξαφανιστεί από το περικάρδιο!»

Νάγκελσμαν για Ντέιβις: «Το υγρό έχει εξαφανιστεί από το περικάρδιο!»
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση της υγείας του Αλφόνσο Ντέιβις και ανέφερε πως δείχνει να επιβεβαιώνεται το καλύτερο δυνατό σενάριο!
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αλφόνσο Ντέιβις στους αγωνιστικούς χώρους φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την ισοπαλία της Μπάγερν Μονάχου με τη Χόφενχαϊμ, ο Καναδός μπακ αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος σε τέσσερις εβδομάδες το πολύ, αφού το καλύτερο σενάριο για την κατάσταση της υγείας του, δείχνει να επιβεβαιώνεται. 

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ντέιβις νόσησε με κορονοϊό και υπέστη ελαφρά μυοκαρδίτιδα, με τους καρδιολόγους του συλλόγου να του προτείνουν να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής των Βαυαρών:

«Ο Αλφόνσο θα είναι εκτός για δύο, τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι έχει προκύψει το καλύτερο σενάριο και το υγρό έχει εξαφανιστεί από το περικάρδιο. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0