Football Talk

Μανέ: «Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ»

Μανέ: «Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ»
Ο Σαντιό Μανέ μίλησε στην «Equipe» και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ίσως ο πιο ταπεινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Σε δηλώσεις που έκανε στην γαλλική «Equipe» αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει και απέδειξε και πάλι πόσο σεμνός και ταπεινός παραμένει παρά τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Ένας παίκτης που ξεκίνησε από χαμηλά και με πολλή δουλειά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή χωρίς να του χαριστεί τίποτα. Δεν έχει ανάγκη,όπως θα δηλώσει ο ίδιος, να έχει μία ζωή όπως αυτή που έχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Νεϊμάρ.
 

«Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι λέκτορας, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένες αξίες που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο που με ενοχλούν. Αντί όμως να επικρίνω δυνατά, μερικές φορές προτιμώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Το κύριο πράγμα είναι να μην αλλάξεις, και δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Και, για ένα αγόρι που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης, Κασαμάνσε, είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά. Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό μου αρκεί. Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα» θα δηλώσει χαρακτηριστικά ο φορ των «reds».

 
www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0