Football Talk

Οι μάχες μεταξύ των ομάδων των play off στην κανονική διάρκεια: Η κυριαρχία του Ολυμπιακού και ο απογοητευτικός Παναθηναϊκός (video)

Οι μάχες μεταξύ των ομάδων των play off στην κανονική διάρκεια: Η κυριαρχία του Ολυμπιακού και ο απογοητευτικός Παναθηναϊκός (video)

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη των play off της Super League και το BN Sports σας ξεχωρίζει την… βαθμολογία της εξάδας μόνο με τα δικά τους παιχνίδια από την κανονική διάρκεια.

Για τρίτη σερί σεζόν, το πρωτάθλημα περνάει από την διαδικασία των play off, με λίγες ώρες να απομένουν για την πρώτη σέντρα. Οι έξι μονομάχοι είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη, με στόχο ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα εισιτήρια, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός, έχει εξασφαλίσει μία αρκετά καλή διαφορά για την κατάκτηση της κορυφής.

Η επιστροφή των -6 και -5 βαθμούς σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, ήταν καθοριστικά για την ολοκλήρωση της εξάδας. Το BN Sports ξεχώρισε τα παιχνίδια των έξι ομάδων από την κανονική διάρκεια και σας παρουσιάζει πως θα είχε σχηματιστεί η βαθμολογία αν υπήρχαν μόνο αυτές οι δέκα αγωνιστικές όλη τη σεζόν.

Ο Άρης του χάλασε αλλά όχι και την πρωτιά!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή με μία διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο, δείχνοντας πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει πάρει τον δρόμο της. Βέβαια, ο αήττητο χάθηκε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιβεβαίωση για ακόμη μία χρονιά τη δυναμική τους απέναντι σε όλες τις ομάδες και αυτό φαίνεται από την συγκομιδή κόντρα στις πέντε ομάδες των play off.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς μετράει συνολικά έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, κάτι που σημαίνει πως έχει μαζέψει 21 βαθμούς, διατηρώντας την πρωτιά (και) σε αυτό τον τομέα. Εκτός από την ήττα κόντρα στον Άρη, ο Ολυμπιακός άφησε πόντους επί του Παναθηναϊκού σε Φάληρο και Λεωφόρο αλλά στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ, «χέρι-χέρι» ΑΕΚ και Άρης με τον ΠΑΣ να ακολουθεί!

Όπως και στην βαθμολογία, έτσι και σε αυτή την κατάταξη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έχοντας 15 βαθμούς συνολικά. Ο Δικέφαλος μετράει τέσσερις νίκες συνολικά ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Από την άλλη, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τρεις ήττες, κάτι που θα πρέπει να προσέξει αρκετά στα play off ώστε να παραμείνει σε τροχιά 2ης θέσης. Από την άλλη, δύο βαθμούς πιο κάτω συναντάμε ΑΕΚ και Άρη.

Αμφότεροι έχουν συλλέξει 13 βαθμούς, έχοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες απέναντι στους πέντε συλλόγους. Και οι δύο θα παλέψουν αρκετά για να παραμείνουν στις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς οι διαφορές είναι αρκετά μικρές με τους διώχτες τους και τα ντέρμπι θα παίξουν κομβικό ρόλο. Και φτάνουμε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιστροφή του -5 δικαίωσε την ομάδα των Ιωαννίνων και την έβαλε στα play off. Εκεί που ως συγκομιδή βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, καθώς έχει 12 βαθμούς μέσω των τεσσάρων νικών που έχει πετύχει. Από την άλλη, έχει δεχθεί και τις περισσότερες ήττες, αφού μετράει έξι.

Ο απογοητευτικός Παναθηναϊκός…

Και φτάνουμε στον… τελευταία και καταϊδρωμένο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει άμεση επαφή με τον τετράδα όμως δεν σημαίνει πως τα παιχνίδια κόντρα στις πέντε ομάδες των play off τα έχει πάει καλά. Αντιθέτως, το γεγονός πως είναι… τελευταίος σε αυτή την κατάταξη με 11 βαθμούς, πρέπει να χτυπάει τα «καμπανάκια» στον Γιοβάνοβιτς.

Οι Πράσινοι έχουν μόλις τρεις νίκες στην κανονική διάρκεια αλλά και ισάριθμες ισοπαλίες, με τις δύο από αυτές να είναι κόντρα στον «αιώνιο». Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο σημαντική είναι η «επαρχία» στην κανονική διάρκεια, όμως τώρα, αν θέλει μία θέση στην Ευρώπη, θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά στοιχεία.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0