Football Talk

Daily Mail: «Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ»

Daily Mail: «Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ»
Σύφωνα με την «Daily Mail» η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ
Την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει από την ερχόμενη σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail». Οι «πολίτες» φέρονται να έχουν αποσπάσει την θετική απάντηση του Νορβηγού επιθετικού ενώ διαπραγματεύονται και με την ομάδα του.

Το συνολικό ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 120 εκατομμύρια ευρώ με τον ατζέτη του 21χρονου φορ, Μίνο Ραϊόλα, να είναι φυσικά ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης αφού θα εισπράξει σημαντικό ποσό για την μεταγραφή.

Η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη ωστόσο ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Σίτι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει διακαώς να φέρει στη Μαδρίτη τόσο τον Κιλιάν Εμπαπέ όσο και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο όμως η Σίτι φαίνεται να έχει προβάδισμα.

Ο πατέρας του Χάαλαντ, Άλφι, πέρασε τρία χρόνια στη Σίτι μετά την αποχώρησή του από τη Λιντς Γιουνάιτεντ και η οικογένεια εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο.

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0