Football Talk

Κύμα συμπαράστασης από τους προπονητές της Premier League για Τούχελ και Τσέλσι

Κύμα συμπαράστασης από τους προπονητές της Premier League για Τούχελ και Τσέλσι

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως είναι φυσιολογικό, βρίσκεται η Τσέλσι με τους Γιούργκεν Κλόπ και Φράνκ Λάμπαρντ, αλλά και άλλους προπονητές της Premier League να συμπονούν τους «μπλε» αλλά και το συνάδελφο τους Τόμας Τούχελ.

Το πάγωμα των καταθέσεων του Ρόμαν Αμπράμοβιτς αλλά και το κλείδωμα των λογαριασμών της Τσέλσι στην Αγγλική τράπεζα Barclays, έχουν γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων τόσο στην Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Ευρώπη. Οι προπονητές της Premier League, δείχνουν ότι αναδεικνύουν το φίλαθλο πνεύμα, παραμερίζοντας την αντιπαλότητα με την ομάδα του Λονδίνου. Γιούργκεν Κλόπ, Φράνκ Λάμπαρντ, Ράλφ Ράγκνιγκ και Μίκελ Αρτέτα  εξέφρασαν τη στήριξη τους με αντίστοιχες δηλώσεις.

Ο Γιούργκεν Κλόπ ανέφερε μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Τόμας Τούχελ κι εγώ γνωριζόμαστε, αλλά δεν είμαστε τόσο κοντά ώστε να συζητάμε, ωστόσο  λυπάμαι γι' αυτόν και τους παίκτες και όλους τους υπαλλήλους της Τσέλσι γιατί προφανώς δεν είναι μια ωραία κατάσταση». Δεν παρέλειψε επίσης να ανεφερθεί και στις  κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, υποστηρίζοντας ότι η Βρετανική κυβέρνηση έκανε το σωστό.

Φράνκ Λάμπαρντ: «Δεν ξεχνάω την Τσέλσι, λυπάμαι για την τρέχουσα κατάσταση της»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Τσέλσι Φράνκ Λάμπαρντ, έδειξε τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Λονδρέζικη ομάδα λέγοντας ότι  αγωνίστηκε εκεί για 13 ολόκληρα χρόνια με επιτυχία και ότι οι εξελίξεις και τα παρασκήνια της υπόθεσεις έχουν τραβήξει την προσοχή του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οπαδούς της Τσέλσι για τους οποίους δήλωσε: «Νοιάζομαι για τους οπαδούς της Τσέλσι που ήταν εκεί από την αρχή, πριν από εμάς και θα είναι εκεί μετά από εμάς. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο».

Ράλφ Ράγκνιγκ: «Kανείς δεν περίμενε τις εξελίξεις στην Τσέλσι, ένας πόλεμος επηρεάζει τους πάντες»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συμπατριώτης του Τόμας Τούχελ, Ράλφ Ράγκνιγκ , με δηλώσεις του, τόνισε ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας, ίσως μελλοντικά επηρεάσει κι άλλες ομάδες, όμως οι εξελίξεις με την Τσέλσι, συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 63χρονου προπονητή: «Φυσικά, επηρεάζει τα πάντα - επηρεάζει το ποδόσφαιρο, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο παραδίδεται φυσικό αέριο ή πετρέλαιο στις ευρωπαϊκές χώρες. Στο τέλος επηρεάζει τους πάντες, εδώ στην Αγγλία ή στη Γερμανία ή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. H επιρροή στο ποδόσφαιρο συνολικά δεν είναι άμεση, αλλά προβλέπω ότι μπορεί να γίνει τις επόμενες εβδομάδες».

Μικέλ Αρτέτα: «Δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, ο Τούχελ θα τα καταφέρει και πάλι να το διαχειριστεί»

Απο την δική του πλευρά ο Ισπανός προπονητής τη Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για να τη διαχειριστείς και νομίζω ότι o Tόμας θα προσπαθήσει να τη διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την ακεραιότητα που τον διακρίνει ώστε να μην εμπλακούν πολλοί».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0