Football Talk

Λιλ – Σεντ Ετιέν 0-0: Δεν υπήρξε νικητής στο Σταντ Πιερ-Μωρουά

Λιλ – Σεντ Ετιέν 0-0: Δεν υπήρξε νικητής στο Σταντ Πιερ-Μωρουά

Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση στον γαλλικό βορρά, ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν.

Στην αναμέτρηση που «άνοιξε» το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στην Ligue 1, η Λιλ δεν κατάφερε να «λυγίσει» την αξιόμαχη Σεντ Ετιέν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «μηδέν».

Οι «λιλουά» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα, ο Ζεκί Τσελίκ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, λίγο πριν το 40ο λεπτό. Οι «στεφανουά» από την άλλη, προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Ζαρντίμ, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Η δική τους καλύτερη στιγμή ήρθε από ένα μακρινό σουτ του Μπουντεμπούζ στο 37’, το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Λιλ παρέμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς ήττα, ενώ έχει να δεχθεί γκολ εντός συνόρων από τις 6 Φλεβάρη, έχασε όμως την ευκαιρία να βρεθεί έστω και προσωρινά εντός πεντάδας. Πλέον, η ομάδα του Γκουβερνέ στρέφει το βλέμμα της στην μεσοβδόμαδη ρεβάνς για τους 16 του Champions League, απέναντι στην Τσέλσι. Στον αντίποδα, η Σεντ Ετιέν συνεχίζει την προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία, όντας πλέον στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Λιλ (Ζ.Γκουβερνέ): Ζαρντίμ, Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Τζαλό, Σέκα, Ρενάτο Σάντσεζ (25' Ονάνα), Μπαμπά, Μπεν Αρφά (61' Ζεγκρόβα), Γκούντμουνσον (78' Γούεα), Ντέιβιντ (61' Μπ.Γιλμάζ)

Σεντ Ετιέν (Π.Ντουπρά): Μπερναρντόνι, Σακό, Μουγκουντί, Ναντέ, Καμαρά, Γκουρνά-Ντουάθ (86' Μουεπέκ), Κολοτζέσιακ, Τιούμπ, Μπουντεμπούζ (71' Μπ.Σακό), Μπουανγκά (86' Αοσίς), Νορντάν (60' Καζρί)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0