Football Talk

Κούρτιτς: «Είμαστε όλοι μαζί, μία ομάδα»!

Κούρτιτς: «Είμαστε όλοι μαζί, μία ομάδα»!
Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάσμιν Κούρτιτς, ήταν ο σκόρερ του πρώτου αγώνα κόντρα στη Γάνδη για την φάση των «16» του UEFA Europa Conference League, όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα στο Βέλγιο. Παρόλα αυτά, θα βρεθεί εκεί για να υποστηρίξει την ομάδα του.

Ο Σλοβένος κεντρικός μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» είδε την κίτρινη κάρτα στον πρώτο αγώνα με τους Βέλγους στη Τούμπα και θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από τη ρεβάνς στην Γάνδη. Βέβαια, αποκάλυψε πως θα βρεθεί στο πλάι των «ασπρόμαυρων» για αυτή την ιστορική πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούρτιτς στο κανάλι του ΠΑΟΚ:

Για το σκορ του πρώτου αγώνα: «Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο δημιουργικοί και αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Όπως λέω πάντα «υποφέραμε» και αυτό είναι κάτι που μας ωθεί να ανταπεξέλθουμε. Αυτό κάναμε και έτσι τα πράγματα έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απουσία του από το δεύτερο παιχνίδι: «Λυπάμαι πολύ που δεν θα είμαι εκεί, ωστόσο θα είμαι παρών για τα παιδιά για να τα υποστηρίξω. Το ότι είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουμε, είναι αυτό που μας ωθεί στο να κατακτούμε σημαντικά αποτελέσματα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0