Football Talk

Ρεάλ – Παρί: Το πανέξυπνο «αλματάκι» του Αλάμπα που ακύρωσε το δεύτερο γκολ του Εμπαπέ! (video)

Ρεάλ – Παρί: Το πανέξυπνο «αλματάκι» του Αλάμπα που ακύρωσε το δεύτερο γκολ του Εμπαπέ! (video)

Όλα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά ως προς την εξέλιξη της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν ο Νταβίντ Αλάμπα δεν είχε την οξυδέρκεια να βγάλει εκτεθειμένο τον Κίλιαν Εμπαπέ, ένα πανέξυπνο αλματάκι!

Ο Νταβίντ Αλάμπα, πέρα από τους τρελούς πανηγυρισμούς με την καρέκλα, πιστώνεται και το γεγονός πως υποχρέωσε τον VAR να μην δεν μετρήσει το δεύτερο γκολ του Κίλιαν Εμπαπέ στο Μπερναμπέου, έχοντας προλάβει να αντιληφθεί τι θα γινόταν πριν η μπάλα φτάσει στον Γάλλο.

Αναλυτικότερα, στο 54ο λεπτό του πρόσφατου, εντυπωσιακού επαναληπτικού της Παρί με την Ρεάλ για τους «16» του Champions League, η ομάδα του Ποτσετίνο βρήκε δεύτερο γκολ με τον Εμπαπέ και θα μπορούσε κάπου εκεί να έχει τελειώσει η υπόθεση-πρόκριση.


Όχι όμως, όσο υπήρχε ο Νταβίντ Αλάμπα και πρόλαβε να διαβάσει τη φάση. Ο πολύπειρος αμυντικός είδε τον Γάλλο, έκανε το «αλματάκι» για να βγάλει τον Εμπαπέ εκτεθειμένο κι εκείνος παρά την υπέροχη ντρίμπλα στον Κουρτουά και το γκολ, είχε βρεθεί πλέον σε θέση οφσάιντ...

Πανέξυπνος ο Αυστριακός και κάπως έτσι η Ρεάλ πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0