Football Talk

Νόριτς – Τσέλσι 1-3: Ποιες κυρώσεις; Οι «μπλε» είναι ασταμάτητοι! (video)

Νόριτς – Τσέλσι 1-3: Ποιες κυρώσεις; Οι «μπλε» είναι ασταμάτητοι! (video)
Ακόμη μια νίκη για την Τσέλσι η οποία επικράτησε αυτή τη φορά 3-1 της Νόριτς, με τον τους Κάι Χάβερτς και Τζέισον Μάουντ να είναι σε εξαιρετεική βραδιά. 

Σ’ ένα ματς που η Τσέλσι πήγε να βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό της, τελικά η ομάδα του Τόμας Τούχελ επικράτησε 3-1 της Νόρτιτς στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League. Τη λάμψη του θριάμβου έκλεψε ο Κάι Χάβερτς ο οποίος σκόραρε το τελευταίο γκολ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια μοιράζοντας και μία ασίστ.

Αυτή η εμφατική εμφάνιση έρχεται να ζεστάνει κάπως τον κόσμο των «μπλε», οι οποίοι έπειτα από τα τελευταία γεγονότα και με το μέλλον του συλλόγου να είναι άγνωστο, βρίσκονται (και αυτοί) σε αναμμένα κάρβουνα.

Η κυριαρχία της Νόριτς δεν κρύφτηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Ήδη με το «καλησπέρα» οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στην πρώτη μόλις στημένη φάση.

Συγκεκριμένα ο Μάουντ, στο 3’, ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ από τα δεξιά, ο Τσάλομπα βρήκε τόσο όσο τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 1-0!


Οι «μπλε» έκτοτε προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, φτάνοντας πολύ κοντά σε αυτό με ένα σουτ του Χάβερτς στο 13’ το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Κρουλ. Ό,τι δεν έκανε σε αυτή τη φάση ο Γερμανός, μπόρεσε να το κάνει στην επόμενη ο Μάουντ με τη βοήθειά του.

Συγκεκριμένα ο Χάβερτς να εισέβαλλε στην περιοχή και στη συνέχει πάσαρε στον Μάουντ στο ύψος του πέναλτι. Εκείνος δίχως να το πολυσκεφτεί και όντας αμαρκάριστος σούταρε και έγραψε το 2-0 στο 14’.


Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε όμως τη Νόριτς να έχει αποβάλλει την παθητικότητα από πάνω της, προσπαθώντας να πάρει κάτι από το ματς. Σε αυτό βοήθησε και η μείωση του σκορ, με τον Πούκι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 69’ και σε πέναλτι που δόθηκε λόγω παράβασης του Τσάλομπα.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση με την κεφαλιά του Μακλίν στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο ο Μεντί πρόλαβε να την αρπάξει πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Τελικά από τη δύσκολη θέση έβγαλε την Τσέλσι ο Μάουντ ο οποίος πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 90’.

ΝΟΡΙΤΣ (Ντιν Σμιθ): Κρουλ, Άαρονς, Τσίμερμαν (46’ Ρουπ), Χάνλεϊ, Καμπάκ, Γουίλιαμς, Σάρτζεντ (84’ Ρόου), ΜακΛίν, Νόρμαν (46’ Ράσιτσα), Λέε-Μελού, Πούκι

ΤΣΕΛΣΙ (Τόμας Τούχελ): Μεντί, Τσάλομπα, Τιάγκο Σίλβα, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα (46΄Λόφτους-Τσικ), Κόβατσιτς (86’ Καντέ), Ζορζίνιο, Σαούλ, Μάουντ, Χάβερτς, Βέρνερ (86’ Λουκάκου)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0