Football Talk

Kούρτιτς: «Ήταν ηλίθια η αντίδρασή μου, αλλά ο διαιτητής περίμενε την αφορμή!»

Kούρτιτς: «Ήταν ηλίθια η αντίδρασή μου, αλλά ο διαιτητής περίμενε την αφορμή!»
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης (10/03, 1-0), Γιάσμιν Κούρτιτς, παραχώρησε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE TV.
Σχετικά Άρθρα
Στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε, αλλά και στην απουσία του από τη ρεβάνς στάθηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 επί της Γάνδης (10/03).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είχα στο μυαλό μου να σουτάρω στην πλευρά του τερματοφύλακα γιατί είδα μεγάλο κενό. Η Γάνδη είχε ψηλούς παίκτες στο τείχος, οπότε θα ήταν δύσκολο να περάσει από πάνω. Η μπάλα κόντραρε, μπήκε μέσα. Σημασία έχει ότι μπήκε. Θέλαμε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και ετοιμαζόμαστε τώρα για μία ακόμα μάχη».

Παράλληλα, σχολίασε τόσο τη ρεβάνς, όσο και την απουσία από αυτή:

«Καλύτερη απόδειξη είναι το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, εδώ στην έδρα μας, που αν και είχαμε χάσει με 1-0, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ. Είναι ρευστό σκορ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μία μεγάλη μάχη. Ποτέ στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Θα τα δώσουμε όλα.

Ήταν μία ηλίθια αντίδρασή μου. Είδα πως ο αντίπαλος πήγε να παίξει γρήγορα το παιχνίδι, πήρα την μπάλα και την πέταξα έξω. Έχω την αίσθηση πως ο διαιτητής, όμως, περίμενε το δικό μου μικρό λάθος για να μου βγάλει κάρτα. Συμβαίνουν αυτά, προχωράμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0