Football Talk

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ 1-0: «Σφυροκόπησε» τους Άγγλους ο Μουνίρ, που βρέθηκε… τυχαία στην βασική ενδεκάδα! (video)

Σεβίλλη – Γουέστ Χαμ 1-0: «Σφυροκόπησε» τους Άγγλους ο Μουνίρ, που βρέθηκε… τυχαία στην βασική ενδεκάδα! (video)

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Σεβίλλης με την Γουέστ Χαμ στην φάση των «16» του Europa League, ο Μουνίρ αντικατέστησε τον Ράκιτιτς, εξαιτίας ενός  τραυματισμού του αρχηγού των Ισπανών. Παίρνει την θέση του και ο Λοπετέγκι βρίσκει εν τέλει λόγο να χαμογελάσει. Η αλλαγή του χρίζεται σκόρερ και το τελικό 1-0 των Ανδαλουσιανών βάζει δύσκολα στα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες ενόψει της ρεβάνς!

Σε ένα ματς δίχως πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά με πολύ καλό θέαμα και πολλές προϋποθέσεις για γκολ, η Σεβίλλη έμελλε να πάρει τη νίκη, χάρη σε έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε από… σπόντα στην βασική ενδεκάδα.

Ο Μουνίρ βρισκόταν στον πάγκο, ο Λοπετέγκι είχε επιλέξει τον Ιβάν Ράκιτιτς, αλλά ο Κροάτης τραυματίστηκε. Επιστρατεύεται λοιπόν ο πρώτος και εν τέλει αυτός καταλήγει να «σφυροκοπά» το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Επρόκειτο βεβαίως για ένα δίκαιο αποτέλεσμα αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης. η Σεβίλλη ήταν κινητικότερη από το ξεκίνημα του πρώτου μέρους και μέχρι και την συμπλήρωση μισής ώρας είχε δοκιμάσει οκτώ τελικές προσπάθειες, έναντι μόλις δύο των «σφυριών».

Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι και την ανάπαυλα, αλλά με την επιστροφή των δύο ομάδων στο γήπεδο, οι Ανδαλουσιανοί παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι. Πάτησαν το γκάζι, έψαξαν με μεγαλύτερη θέρμη το γκολ και εν τέλει το βρήκαν με την συμπλήρωση ακριβώς μίας ώρας αγώνα.

Ο Ακούνια εκτέλεσε την στατική φάση και ο Μουνίρ, εξαργύρωσε την «τυχερή» συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα με γκολ.


Το σκορ άνοιξε στο 60’, η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε καμία περίπτωση και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, εξασφαλίζοντας ένα μικρό πλεονέκτημα στην Σεβίλλη, τουλάχιστον μέχρι αυτή να μεταβεί στην Αγγλία!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0