Football Talk

Ολυμπιακός: Οι 3+1 μεταγραφικοί στόχοι που ανεβάζουν τη… θερμοκρασία από Μάρτη μήνα (video)

Ολυμπιακός: Οι 3+1 μεταγραφικοί στόχοι που ανεβάζουν τη… θερμοκρασία από Μάρτη μήνα (video)

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν ακόμα να… τρέχει και η μεταγραφική περίοδος να απέχει κάτι λιγότερο από τρεις μήνες μακριά, όμως για τον Ολυμπιακό, ο σχεδιασμός δεν σταματάει. Το BN Sports ρίχνει στο τραπέζι τα πρώτα τέσσερα ονόματα που «παίζουν» ζεστά για τον ελληνικό σύλλογο και σας αναλύει τις περιπτώσεις τους.

Έχει μείνει κάτι λιγότερο από τρεις μήνες για να πέσει η αυλαία και αυτής της σεζόν. Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθείας, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκαθαρίζουν την εικόνα των φαβορί για τον τίτλο και η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Βέβαια, για τους ξένους από Ρωσία και Ουκρανία είναι ακόμα πιο κοντά λόγω της κατάστασης του πολέμου.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θα μπορούσε να λείπει από τον «χορό». Ο ελληνικός σύλλογος, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, βλέπει το πρωτάθλημα να πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Πειραιά και στο κύπελλο να είναι στα ημιτελικά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινείται σε μεταγραφικούς… ρυθμούς.

Ήδη, τα ρεπορτάζ έχουν βγάλει τέσσερα ονόματα που θα μας απασχολήσουν και από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως όντως, υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον. Το BN Sports σας δίνει στο… πιάτο αυτές τις επιλογές και σας αναλύει τις περιπτώσεις τους.

Ρεμί Καμπελά

Πρόκειται για το πιο «βαρύ» όνομα από όσα έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες. Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένα από τα… θύματα του πολέμου, καθώς η επιλογή της FIFA να αναστείλει τα συμβόλαια των ξένων ποδοσφαιριστών, τον έφερε στην πόρτα της εξόδου από την Κρασνοντάρ. Έτσι, ως ελεύθερος ψάχνει για τον επόμενο μεταγραφικό σταθμό της καριέρας του, με την εμπειρία αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, να είναι ισχυρά όπλα.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται για τα καλά στα ραντάρ του Ολυμπιακού, με την ελληνική ομάδα να ψάχνει μία παρόμοια υπέρβαση όπως αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά. Φυσικά, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του. Ήδη η Σεντ Ετιέν έχει κάνει πρόταση με τρίμηνο συμβόλαιο και οψιόν ανανέωσης ενώ υπάρχουν μία ντουζίνα… ομάδες που τον θέλουν. Φέτος, μέτρησε συνολικά τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Βίκτορ Κλάεσον

Ακόμα μία περίπτωση, παρόμοια με αυτή του Ρεμί Καμπελά. Ο Βίκτορ Κλάεσον έλυσε με τη σειρά του το συμβόλαιό του με την Κρασνοντάρ και βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης πρόκλησης της καριέρας του. Φυσικά, ο 30χρονος μέσος ακούγεται έντονα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα. Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι που πέρασε, και ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του, όμως το κόστος ήταν μεγάλο για τα δεδομένα του.

Το γεγονός πως είναι ελεύθερος, μόνο ελκυστικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με την περίπτωσή του να μοιάζει πιο βατή από τον Γάλλο άσο. Ο Σουηδός χαφ έχει την ποιότητα να ανεβάσει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους» και θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Συνολικά φέτος είχε με τον ρωσικό σύλλογο τρία γκολ και δύο ασίστ σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Έραν Ζαχάβι

Ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του χειμώνα. Η κίνηση να ψαχτεί για άλλον σύλλογο, έκανε τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί πολύ ζεστά με τη μεταγραφή του. Ο Έραν Ζαχάβι, ωστόσο, δεν έχει βγει από το κάδρο. Ο 34χρονος φορ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Πειραιά έχει το πάνω χέρι στην απόκτησή του.

Ο Ισραηλινός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από την Ολλανδία και την Αϊντχόφεν, με την προοπτική του Ολυμπιακού να είναι αρκετά δελεαστική. Η ποιότητά του και το ταλέντο στο σκοράρισμα είναι αδιαμφησβήτητα. Το δείχνουν και οι αριθμοί του, παρότι στον ολλανδικό σύλλογο δεν είχε προσαρμοστεί στο 100% στο πλάνο του Σμίντ. Συνολικά φέτος έχει μέχρι τώρα 11 γκολ και εννιά ασίστ σε 33 ματς.

Γκισλέν Κονάν

Εκτός από την μεσοεπιθετική γραμμή, ο Ολυμπιακός χρειάζεται (και φωνάζει για) ενίσχυση και στην άμυνά του. Συγκεκριμένα, το μεγάλο θέμα εντοπίζεται στα μπακ, με τους «ερυθρόλευκους» να κοιτούν προς… Γαλλία μεριά και για αριστερό αλλά και δεξί. Ο Γκισλέν Κονάν είναι μία από τις περιπτώσεις που για ακόμα ένα καλοκαίρι θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Και πολύ.

Ο 26χρονος μπακ της Ρεμς έχει ακουστεί και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ενώ τον χειμώνα έφτασε πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται από το 2018 στη Γαλλία, όταν και αποκτήθηκε έναντι τεσσάρων εκατ. ευρώ από τη Γκιμαράες ενώ πρόκειται για ένα φουλ μπακ που έχει δουλέψει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού, ο Κονάν μέτρησε 46 αγώνες και «κέρδισε» τη μεταγραφή στη Γαλλία. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τον κλείσουν ως ελεύθερο.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0