Football Talk

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β' 1-0: "Xρυσός" Μπάλλας και σπουδαίο τρίποντο για τους Θεσσαλούς! (video)

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β' 1-0:
Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε εντός έδρας επί του ΠΑΟΚ Β' (1-0) και χάρις στο τέρμα του Παναγιώτη Μπάλλα μείωσε την διαφορά στην μάχη της διεκδίκησης για την κορυφή. 

Τρίποντο "χρυσάφι" για την ομάδα του Περικλή Αδαμαντίδη ο οποίος είδε τον 30χρονο μέσο του να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά. Πρόκειται για το παρθενικό του τέρμα της απέναντι στο λεγόμενο top 5 (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρης) και ήρθε την στιγμή που η ομάδα του το χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ. 

Λίγο πριν την λήξη του 1ου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, ωστόσο η προβολή του σκόρερ Γκίνη καταλογίστηκε ως φάουλ. Η ατυχία συνεχίστηκε για τον «δικέφαλο του βορρά» ο οποίος είδε στο 53' ένα σουτ του Μπραμπίγια να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης. Με αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλοί μείωσαν στο -3 από την 2η θέση του νοτίου ομίλου και πλέον κυνηγούν την κορυφή από το -9.



ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): 
Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (73′ Καρρίκι), Πλέγας (66′ Κουτσιανικούλης), Δημούτσος (82′ Καρανίκας), Μπενγκόα (82′ Πολίτης), Μπραμπίγια (66′ Βιδάλ), Γκίνη

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72′ Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαύσης, Γαϊτανίδης (32′ λ.τ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Γκορντεζιάνι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0