Football Talk

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Αλ-Κελαϊφί έσπασε ένα κινητό αλλά και το σημαιάκι του επόπτη»!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Αλ-Κελαϊφί έσπασε ένα κινητό αλλά και το σημαιάκι του επόπτη»!

Άσχημες διαστάσεις πήρε το «ντου» του Αλ-Κελαϊφί στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, με τις αποκαλύψεις να γίνονται όλο και περισσότερες.

Ακόμα ένα βαρύ αποκλεισμό βίωσε η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα. Μετά το τέλος του ματς, η ήττα με 3-1 εξόργισε τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου για τη διαιτησία του αγώνα.

Σύμφωνα με το «RMC», η επίσκεψη του Αλ-Κελαϊφί στα αποδυτήρια των διαιτητών, πήρε άσχημες διαστάσεις. Εκτός από τις εκφράσεις προς το πρόσωπό τους, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου προχώρησε σε ακόμα χειρότερες ενέργειες.

Όπως αποκαλύπτει το ισπανικό Μέσο, ο Άραβας όχι μόνο δεν έφυγε με την παρουσία των ανδρών ασφαλείας αλλά έσπασε και το σημαιάκι του βοηθού, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο έντονο. Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί.

Ένας από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε το συμβάν, ο Αλ-Κελαϊφί του ζήτησε να το σβήσει και όταν δεν το έκανε, εκτός από απειλές, του το πήρε και το… έσπασε. Οι άνθρωποι του παράγοντας ζήτησαν ξανά να διαγραφτεί το βίντεο και παραμένει άγνωστο αν συνέβη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0