Football Talk

Κουρτουά για Μπενζεμά: «Έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα – Ο Λέβα πέτυχε τρία αλλά τα δύο ήταν από πέναλτι»

Κουρτουά για Μπενζεμά: «Έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα – Ο Λέβα πέτυχε τρία αλλά τα δύο ήταν από πέναλτι»

Ο Καρίμ Μπενζεμά γνώρισε την αποθέωση από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη μετά το χατ τρικ που σημείωσε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο συμπαίκτης του Τιμπό Κουρτουά προχώρησε σε μια σύγκριση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ σχολίασε και τη θέση που κατέκτησε στη Χρυσή Μπάλα.

Ο Τιμπό Κουρτουά αποθέωσε τον Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πως ο Γάλλος αποδεικνύει συνεχώς ότι θα έπρεπε να βρίσκεται υψηλότερα στη λίστα της Χρυσής Μπάλας.

Ο Γάλλος σταρ κατέλαβε την 4η θέση στη Χρυσή Μπάλα για το 2021, πίσω από τους Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ζορζίνιο, με τον Κουρτουά να υποστηρίζει πως ο συμπαίκτης του θα έπρεπε να βρίσκεται υψηλότερα.

Μάλιστα, προχώρησε και στη σύγκριση με τον Λεβαντόφσκι, σημειώνοντας πως μπορεί ο Πολωνός να σημείωσε χατ τρικ κόντρα στην Σάλτσμπουργκ, ωστόσο τα δύο ήταν από τη άσπρη βούλα.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι το καλύτερο Νο9 στον κόσμο. Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε και τρία γκολ την Τρίτη (8/3), αλλά τα δύο ήταν πέναλτι. Ο Μπενζεμά έδειξε, γιατί έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη Χρυσή Μπάλα φέτος. Ο Καρίμ έτρεχε, πάλευε, ακόμα και κουτσαίνοντας».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0