Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Απέκλεισε τους Παριζιάνους μόνος του ο Μπενζεμά, σε μία επική ανατροπή της «Βασίλισσας»! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Απέκλεισε τους Παριζιάνους μόνος του ο Μπενζεμά, σε μία επική ανατροπή της «Βασίλισσας»!  (video)

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, να πιέστηκε και να χρειάστηκε να προβεί σε μία τεράστια ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η φανέλα της παραμένει μία από τις πιο «βαριές» στην Ευρώπη! Ο Μπενζεμά έκανε το ματς της ζωής του και με δικό του χατ-τρικ (3-1), οι Μαδριλένοι βρίσκονται στους «8» του Champions League!

Δεν γινόταν να αποκλειστεί η Ρεάλ Μαδρίτης του δευτέρου ημιχρόνου από την Παρί Σεν Ζερμέν ή από οποιαδήποτε βρισκόταν σήμερα απέναντί της και κυρίως απέναντι στον Καρίμ Μπενζεμά. Οι Μαδριλένοι έφτασαν σε μία επική ανατροπή και με «μπροστάρη» τον Γάλλο που έκανε χατ-τρικ, πήραν μία τεράστια πρόκριση με 3-1!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Μαδριλένοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και μέτρησαν τρεις τελικές προσπάθειες μέχρι και το 6ο λεπτό, οι οποίες έλαβαν χώρα από τον Ασένσιο.

Ωστόσο, οι Γάλλοι ήταν καλά οργανωμένοι στα καρέ τους και απώλεσαν την πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά τους. Στο 7’ ο Εμπαπέ δεν νίκησε τον Κουρτουά, στο 12’ από την ίδια ακριβώς θέση είδε τον Βέλγο να αποκρούει με τα πόδια, ενώ με την συμπλήρωση 20 λεπτών ο γκολκίπερ της Ρεάλ έκανε τρεις τις αποκρούσεις του σε σουτ του Νεϊμάρ.

Η Ρεάλ είδε την Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε άμεσα να αντιδράσει, έχοντας ως βασικό της «όπλο» την φοβερή αγωνιστική κατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά, το σουτ του οποίου στο 25’ εξουδετερώθηκε με απίστευτη απόκρουση από τον Ντοναρούμα.


Ο ρυθμός έπεσε, το επόμενο δεκάλεπτο κύλησε ανώδυνα για αμφότερες, αλλά στο 34ο λεπτό ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα στην κλειστή γωνία του Κουρτουά. Το γκολ ακυρώθηκε από τον VAR, μιας και ο Νούνο Μέντες που είχε την ασίστ ήταν εκτεθειμένος, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και τέσσερα λεπτά αργότερα.


Εκεί που ο Νεϊμάρ βρήκε με μπαλιά μισού γηπέδου τον Γάλλο και αυτός επιβεβαίωσε πως το γκολ του στο πρώτο ματς και το γκολ στο 35ο λεπτό που ακυρώθηκε, δεν ήταν… τυχαία. Πλάσαρε υπέροχα, έκανε το 1-0 και έγινε ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του, πίσω μόνο από τον Έντισον Καβάνι που μετρά ακόμη 43 τέρματα περισσότερα (157 ο Εμπαπέ).


Η Ρεάλ σοκαρίστηκε από την εν λόγω εξέλιξη και είδε το πρώτο μέρος να λήγει και να την βρίσκει πίσω στο σκορ. Ηρέμησε στην ανάπαυλα, βγήκε στο γήπεδο υποχρεωμένη να αντιδράσει και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, είδε τον Μπενζεμά να μην αστοχεί από κοντά, να κάνει ασίστ την πάσα του Βινίσιους και να ισοφαρίζει!


Από εκεί και πέρα, το Μπερναμπέου ξεκίνησε να «γέρνει», η Παρί προέβη σε ακατανότητα λάθη αλλά ο Βινίσιους αστόχησε στο 72ο λεπτό από τη μικρή περιοχή, απέναντι στον Ντοναρούμα.


Ωστόσο, δεν γινόταν να σταματήσει αυτή την Ρεάλ! Ο Μπενζεμά έκανε το 2-1, ύστερα από «άρρωστη» πάσα του Μόντριτς στο 76ο λεπτό, όλα έδειχναν παράταση αλλά ο Γάλλος φρόντισε να μας διαψεύσει σε λιγότερα από 120 δευτερόλεπτα!


Με την… σέντρα, η Παρί έχασε και πάλι την μπάλα, αυτή έπεσε στα πόδια του Μπενζεμά και αυτός με ένα απίθανο τελείωμα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, έκανε το 3-1 και έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Champions League μετά από επική ανατροπή!


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (66’ Λούκας), Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Κρόος (57΄ Καμαβινγκά), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ασένσιο (57’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι (88’ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες, Ντανίλο (80’ Ντι Μαρία), Παρέδες (71’ Γκεγέ), Βεράτι, Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0