Football Talk

Γουίλιαμς για Έρικσεν: «Αισθάνθηκα ότι χρειαζόταν μία αγκαλιά!»

Γουίλιαμς για Έρικσεν: «Αισθάνθηκα ότι χρειαζόταν μία αγκαλιά!»

Οι ημέρες πέρασαν, οι ποδοσφαιριστές της Νόριτς αποδέχθηκαν πως η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη από αυτούς στο «Κάροου Ρόουντ», αλλά ο Μπράντον Γουίλιαμς παραμένει το κεντρικό πρόσωπο, μετά την αγκαλιά που είχε με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Η δήλωσή του μάλιστα ήταν… απολαυστική!

Ο Μπράντον Γουίλιαμς «μονομαχεί» με τον Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Νόριτς και Μπρέντφορντ, ο ένας τραβά τον άλλον, ο Δανός ανακόπτει την αντεπίθεση και ο ποδοσφαιριστής των «καναρινιών» εκνευρίζεται.

Γυρνά για «τσαμπουκά», βλέπει τον Έρικσεν και επί τόπου αλλάζει το ύφος του. Τον αγκαλιάζει, γελούν, σηκώνονται και το ποδόσφαιρο μας χαρίζει μία ακόμη υπέροχη ιστορία!

Όπως ήταν λογικό, ο Μπράντον Γουίλιαμς δεν γινόταν να μην σχολιάσει εκείνη την στιγμή:

«Τον πέρασα και ένιωσα ένα σπρώξιμο και κράτημα, όταν πήγαινα να επιτεθώ και ήμουν πολύ εκνευρισμένος. Θα πήγαινα να τον βρίσω, αλλά ξέρω τι έχει περάσει και είναι απίστευτο ότι κατάφερε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ήταν κάτι ξεχωριστό για αυτόν να επιστρέψει στα γήπεδα και πιστεύω ότι χρειαζόταν μία αγκαλιά. Είναι κάτι που κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα ήθελε να περάσει. Είναι απίθανο που βρίσκεται πάλι κοντά μας. Είναι ένας τρομερός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στα καλύτερά του.»

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0