Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ 3-0: Το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League από τον Λεβαντόφσκι (video)

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ 3-0: Το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League από τον Λεβαντόφσκι (video)

Ήδη στην επόμενη φάση του Champions League πρέπει να θεωρείται η Μπάγερν Μονάχου, καθώς έχει πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Εκτελεστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που σημείωσε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Champions League.

Ο,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Αυστρία, το κάνει απόψε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Ο Πολωνός χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά για πετύχει χατ-τρικ και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την πρόκριση της ομάδας του.

Τα δύο πρώτα γκολ (12’ & 21’) προήλθαν από εκτελέσεις πέναλτι, με τον αμυντικό της Σάλτσμπουργκ, Μαξ Βέμπερ να ευθύνεται για την παράβαση και στις δύο περιπτώσεις. Ο Λέβα έστειλε και τα δύο στην δεξιά γωνία του Κουν, με τον τερματοφύλακα της Σάλτσμπουργκ να πέφτει αμφότερες αριστερά.

Το τρίτο γκολ σημειώθηκε μόλις ένα λεπτό μετά το δεύτερο, όταν ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία στην άμυνα των «ταύρων» και αφού κέρδισε μια κόντρα από τον Κουν, πλάσαρε σε κενή εστία. Έφτασε έτσι τα 12 γκολ σε 8 αγώνες, ενώ ξεπέρασε το ρεκόρ του Μάρκο Σιμόνε της Μίλαν για το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0