Football Talk

Nότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 2-1: «Τρίτωσε» το καλό στο FA Cup, περιμένει τη Λίβερπουλ! (video)

Nότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 2-1: «Τρίτωσε» το καλό στο FA Cup, περιμένει τη Λίβερπουλ! (video)

Την πορεία του 1990 στο FA Cup προσπαθεί να φέρει στη μνήμη των φίλων της η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Χάντερσφιλντ και προκρίθηκε στους «8» του θεσμού, όπου θα συναντήσει την Λίβερπουλ!

Απέκλεισε την Άρσεναλ και άπαντες θεωρήσαμε πως είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Το επανέλαβε με αντίπαλο την Λέστερ και λέγαμε «δεν μπορεί». Πλέον, όχι μόνο μπορεί, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν είναι και τυχαίο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην προημιτελική φάση του FA Cup, «τριτώνοντας» τις εντός έδρας νίκες της στον θεσμό απέναντι στην Χάντερσφιλντ, που επίσης αγωνίζεται μαζί της στην Championship.

Μάλιστα, η εξέλιξη της εν λόγω αναμέτρησης, ουδεμία σχέση είχε με τις προηγούμενες προκρίσεις της Νότιγχαμ, καθώς σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να προβεί σε ανατροπή.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λις στο 13ο λεπτό, αλλά η ανατροπή χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά για να πραγματοποιηθεί. Ο Σάριτζ ισοφάρισε στο 29’, ο Γιάτες που είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ έκανε το 2-1 στο 37ο λεπτό και από εκεί και πέρα… όλοι πίσω.

Η Νότιγχαμ προασπίστηκε ωστόσο επιτυχώς το 2-1 και πλέον βρίσκεται και «με την βούλα» στους «8» του FA Cup. Εκεί θα συναντήσει την Λίβερπουλ, στο ίδιο γήπεδο, σε 12 ημέρες από τώρα (19/3), με φόντο το όνειρο του Wembley, για πρώτη φορά μετά το 1990 και τον χαμένο τελικό απέναντι στην Τότεναμ (2-1)!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0