Football Talk

Χάρι Κέιν: Γκολ υπ’ αριθμόν 175 στην Premier League, έφτασε τον Τιερί Ανρί στην 6η θέση!

Χάρι Κέιν: Γκολ υπ’ αριθμόν 175 στην Premier League, έφτασε τον Τιερί Ανρί στην 6η θέση!

Επιστροφή στα γκολ για τον Χάρι Κέιν στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον. Ιδιαίτερο επίτευγμα για τον αρχισκόρερ των «σπιρουνιών», καθώς έφτασε τα 175 και τον Τιερί Ανρί στην 6η θέση της αιώνιας λίστας των καλύτερων... εκτελεστών στην Premier League.

Ο Χάρι Κέιν καθιερώνεται ολοένα και περισσότερο στην ελίτ των σκόρερ στην Premier League. Μπορεί τα γκολ του να έλειπαν στο ματς Κυπέλλου με τη Μίντλεσμπρο (αποκλεισμός για την Τότεναμ, 0-1), εντούτοις επέστρεψε στην κλασική συνήθειά του στο παιχνίδι με την Έβερτον. Στον περίπατο των «σπιρουνιών» σκόραρε το 3-0, γκολ που ήταν το 175ο στην πλούσια καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα.

Ο Κέιν ισοφάρισε έτσι τον θρυλικό Τιερί Ανρί στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα και συνεχίζει την αναρρίχησή του σε μία λίστα, που περιλαμβάνει εκλεκτά ονόματα. Άλαν Σίρερ στα 260 και Γουέιν Ρούνεϊ στα 208, είναι οι δύο killer που οδηγούν την κούρσα. Αξιοσημείωτο είναι πως αυτό ήταν μόλις το 8ο γκολ του 28χρονου διεθνή στράικερ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και απέχει αρκετά από τους αριθμούς προηγούμενων ετών.


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0