Football Talk

Persona non grata για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αυγενάκης

Persona non grata για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αυγενάκης

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με την πρόκριση του ΟΦΗ στα play off.

Με ανάρτηση στα social media ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα δίνοντας συγχαρητήρια στους Κρητικούς για τη νίκη και την είσοδο τους στα play off της Super League.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι ακόμη περιμένουν την απόφαση της έφεσης για την ποινή της αφαίρεσης των 5 βαθμών που τους έχει επιβληθεί. Σε περίπτωση που φυσικά δικαιωθούν, οι Γιαννιώτες θα είναι αυτοί που θα πάρουν θέση στα play off.

Για τους Γιαννιώτες ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί κόκκινο πανί και όπως τονίζουν με την ανάρτηση αυτή ο Υφυπουργός για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους προσπαθεί καταφανέστατα να προκαταβάλει την απόφαση των δικαστών για να φανεί αρεστός στο κοινό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν η δημόσια τοποθέτηση του δημιουργεί τετελεσμένα ειδικά όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατέχει θεσμική θέση.

Στον ΠΑΣ αντίθετα συγχαίρουν τον ΟΦΗ για την πορεία του και στέκονται ιδιαίτερα στον Νίκο Νιόπλια ο οποίος προς τιμή του τόνισε πως είναι άδικο αυτό που συνέβη στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0