Football Talk

Μπούργος: «Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών»

Μπούργος: «Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών»

Ο Χέρμαν Μπούργος έκανε τον δικό του απολογισμό για τις τελευταίες αγωνιστικές του Άρη και έδειξε την απόλυτη ικανοποιήσή του για τις πρώτες εβδομάδες που διανύει στους «κίτρινους».

Ο ερχομός του Χερμάν Μπούργος έχει αλλάξει την ψυχολογία του Άρη, ο οποίος με τρεις νίκες σε τρία ματς αλλά και την επιστροφή του -6, όχι απλώς μπήκε στα play off αλλά έχει φιλοδοξίες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού, σήμανε και το τέλος του αήττητου για τους πρωτοπόρους. Ο Λατινοαμερικάνος προπονητής δείχνει με κάθε τρόπο την ικανοποίησή του και μέσω των social media, αναφέρθηκε στις πρώτες του εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά είπε: «Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στη Super League. Ο Άρης ήταν 31 παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και σήμερα (σ.σ. χθες) κερδίσαμε τον πρωτοπόρο. Ο Άρης μπαίνει στα πλέι οφ ως 4ος και με 45 βαθμούς. Πολύ χαρούμενος για αυτά τα τρία παιχνίδια και τις τρεις νίκες που έφερε αυτό το σπουδαίο γκρουπ παικτών. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την στήριξή του»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0