Football Talk

Μεταξάς: «Λείπουν οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε»

Μεταξάς: «Λείπουν οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε»

Στην ποινή των 5 βαθμών που επιβλήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς.

Εκτός play off βρέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Βόλο, αλλά οι αφαίρεση των 5 βαθμών νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα  έπαιξαν επίσης κομβικό ρόλο. Ο Ηρακλής Μεταξάς σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε σε αυτήν την απώλεια τονίζοντας πως:

«Αυτό που λείπει είναι οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε. Για άλλη μία φορά αυτή η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της, γιατί κάποια στιγμή ήμασταν -14 παίκτες. Είχαμε πολλές ιώσεις. Αν μπαίνατε σήμερα στα αποδυτήρια θα λέγατε ότι είναι Σανατόριο έτσι όπως έβηχαν όλα τα παιδιά. Έπαιξαν αρκετά παιδιά άρρωστα, φάνηκε αυτό στις δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τον πόντο εκτός έδρας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το να πάρεις 40 πόντους, να μπεις στα playoffs με όλες αυτές τις ελλείψεις, να έχεις πάρει ομάδες σαν την ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη δύο φορές μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτά τα παιδιά. Αυτούς τους πόντους τους πήραμε με χαρακτήρα. Ήμασταν οι μισοί. Μπήκαμε στην προπόνηση προχθές εμείς για να έχουν αντιπάλους και να μην παίζουν με ομοιώματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0